Εκκλησία

Λάρισα: Βλέπουν τη σκιά της Παναγίας σε εκκλησία!- Οι πιστοί μιλούν για θαύμα!-Εικόνα

Ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται σε ένα χωριό, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες πιστών, η σκιά της Παναγίας καταγράφεται στην πόρτα της Εκκλησίας.

Έντονο προβληματισμό, αλλά και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει στη Λάρισα, ένα φαινόμενο που συμβαίνει στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στο χωριό Καλοχώρι, 17 χιλιόμετρα από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πιστών, αλλά και με βάση φωτογραφίες που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας, καταγράφεται η φιγούρα της Παναγίας, όπως ακριβώς υπάρχει στην εικόνα που βρίσκεται μέσα στο ναό, σαν σκιά στην πόρτα της Εκκλησίας.

Να σημειωθεί ότι η σκιά φαίνεται μόνο κατά τις νυχτερινές ώρες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα onlarissa.gr, τα νέα διαδόθηκαν στόμα με στόμα, αλλά και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κι έτσι εκατοντάδες πιστοί συρρέουν στο Καλοχώρι.

Από τη Μητρόπολη Λάρισας πάντως που ρωτήθηκε από το onlarissa.gr, δεν υπάρχει κάποια δήλωση για το θέμα, καθώς ο Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος βρίσκεται εκτός της Μητροπόλεώς του, σε προγραμματισμένη επίσκεψη.

Δείτε τη φωτογραφία από τον Ιερό Ναό:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...