Αθλητισμός

Κύπρος: Στους Ολυμπιακούς αγώνες η Ελένη Αρτυματά, ακόμη μια επιτυχία για τον Τραΐκοβιτς

Tο όριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο 2020 στα 400μ. εξασφάλισε η Ελένη Αρτυματά στο Premium Meeting της Μαδρίτης χθες Κυριακή 25 Αυγούστου με επίδοση 51.34

Η πρωταθλήτρια μας θα κάνει την 4η της εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για Κύπρια αθλήτρια.

Επιπλέον στην Μαδρίτη είχαμε ακόμη μια επιτυχία. Ο χρυσός πρωταθλητή Ευρώπης Μίλαν Τραικοβιτς κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Madrid meeting 2019. Στην πρώτη θέση ήρθε ο ισπανός Ορλάντο Ορτέγα με χρόνο 13:32 δευτερόλεπτα, με τον πρωταθλητή μας να κάνει χρόνο 13:44 και την τριάδα να συμπληρώνει ο Yaqoub Al-Yoha με χρόνο 13:45 από το Κουβέιτ.

Ο πρωταθλητής μας έπεσε από τα 13.45 και ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Ντόχα. Αυτός ο χρόνος ήταν η 2η καλύτερη του εμφάνιση σε αυτή την χρονιά.

Ο Ορτέγα που τερμάτισε πρώτος με 13.32 είναι συναθλητής του πρωταθλητή μας και αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Μίλαν Τραικοβιτς θα έχει τον επόμενο του αγώνα στην Γερμανία 01/09/2019 Δευτέρα και συγκεκριμένα στο Βερολίνο για το ISTF BERLIN 2019.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης