Κύπρος

Κρατητήρια Μεννόγειας: Προσπάθησε να βάλει τέρμα στη ζωή του διεκδικόντας χρήματα (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στη γνωστή ιστοσελίδα Youtube και δείχνει αιτητή πολιτικού ασύλου στα κρατητήρια της Μεννόγειας να απειλεί να θέσει τέρμα στη ζωή του, εάν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες δεν ικανοποιήσουν αίτημα του για παροχή οικονομικής βοήθειας.

Οι εικόνες καταδεικνύουν τον αιτητή να έχει ανέβει σε σκάλα, ενώ γύρω του βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ αστυνομικών που υπηρετούν στα Κρατητήρια Μεννόγειας και άλλων αιτητών ασύλου, ώστε να πειστεί ο εν λόγω αιτητής να κατέβει από τη σκάλα.

Χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα χειρότερα αποφεύχθηκαν και ο αιτητής πείστικε τελικά να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να κατέβει από τη σκάλα.

https://youtu.be/y-lOy-XH7Zs

Σύμφωνα με πληροφορίες το βίντεο ανέβηκε στον λογαριασμό κρατουμένου, ο οποίος πρόσφατα μεταφέρθηκε στο Κέντρο και δεν είναι το μόνο που δείχνει εικόνες από τον εσωτερικό χώρο των Κρατητηρίων. Καλά ενημερωμένη πηγή, ανέφερε ότι τόσο το περιστατικό με τον αιτητή που προσπάθησε να βάλει τέρμα στη ζωή του, όσο και το γεγονός των αναρτήσεων από κρατούμενο διερευνόνται από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ