Ρωσία

«Κρας τεστ» για το νέο υπερσύγχρονο drone «Corsair» των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων


Το πολλαπλού ρόλου αερόχημα Corsair έχει σχεδιαστεί για να πραγματοποιεί αποστολές αναγνώρισης, περιπολίας, επιτήρησης και αεροφωτογράφησης με ακτίνα έως και 120 χιλιόμετρα.

Το ρωσικής προέλευσης μη επανδρωμένο αερόχημα (UAV) Corsair, το οποίο έχει ως στόχο την τακτική επιτήρηση, υπόκειται σε κρατικές δοκιμές, σύμφωνα με μια πηγή στην εταιρεία Roselectronics (θυγατρική της Rostec).

«Οι κρατικές δοκιμές του μη επανδρωμένου αεροχήματος τακτικής επιτήρησης (UAV) Corsair βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη», ανέφερε η πηγή στο περιθώριο της αεροπορικής επίδειξης MAKS-2019.

Το drone έχει μέγιστη ταχύτητα έως και 150 χιλιόμετρα την ώρα και βάρος 200 κιλά (441 λίβρες).

Εκτός από τις καθαρά στρατιωτικές εφαρμογές, το αερόχημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση ποικίλων πολιτικών καθηκόντων, όπως ο έλεγχος των δρόμων και των υποδομών, η πρόληψη των δασικών πυρκαγιών, οι αποστολές έρευνας και διάσωσης, κλπ..

Η αεροπορική επίδειξη MAKS-2019 ξεκίνησε την Τρίτη και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...