Κοινωνία

Κούγιας για τροχαίο στο Αίγιο: Αν είχε καταναλώσει οινόπνευμα ή άλλες ουσίες θα το γνωρίζουμε σε 1-2 μήνες

Λόγο για «δήθεν ειδήσεις» έκανε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, σχετικά με την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στο Αίγιο, όπου ένας 28χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγόνι.

Ο γνωστός δικηγόρος, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην υπόθεση με την «συμπλοκή» που φέρεται να είχε στο παρελθόν ο κατηγορούμενος με αστυνομικούς, μετά από καταδίωξη, λέγοντας πως έχει κλείσει αθωωτικά η υπόθεση αυτή.

«Η υπόθεση για δήθεν συμπλοκή έχει λήξει με αθωωτική λύση. Δε ξέρω ποιοι πληροφορούν τους δημοσιογράφους, αλλά θα πρέπει να ακούγεται η άλλη άποψη. Εχει αθωωθεί αμετάκλητα. Μου κάνει ειλικρινά εντύπωση το ποιος διέρρευσε αυτή την υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Κούγιας για τροχαίο δυστύχημα: Ολα είναι υπό διερεύνηση
Για το τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως ο 28χρονος έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη και ο κ. Κούγιας σχολίασε πως τα όσα έχουν γραφτεί για το αποτελέσματα των πραγματογνώμων, δεν ισχύουν.

«Η τωρινή υπόθεση είναι υπό διερεύνηση. Είναι παράνομο να διαρρέει το οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση. Ακουσα να διαρρέει το αποτέλεσμα της έρευνας των πραγματογνώμων (για υπερβολική ταχύτητα). Δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν. Είναι προς διερεύνηση ακόμη. Είναι αδιανόητο να προκύπτουν δήθεν ειδήσεις για έρευνες που δεν έχουν ολοκληρωθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Κούγιας: Δεν εγκατέλειψε τα θύματα, ήθελε να αυτοκτονήσει
Ο γνωστός ποινικολόγος επανέλαβε την θέση του κατηγορούμενου, λέγοντας πως δεν εγκατέλειψε τα θύματά του, αλλά πήγε να αυτοκτονήσει.

«Αυτή τη στιγμή ερευνάται αν είχε καταναλώσει οινόπνευμα ή άλλες ουσίες. Αυτό θα το ξέρουμε μετά από ένα ή δύο μήνες. Δεν υπάρχει εγκατάλειψη των θυμάτων. Η μητέρα του δράστη ειδοποίησε ότι πήγε να αυτοκτονήσει. Η εγκατάλειψη είναι πλημμέλημα. Δεν υπήρχε πρόθεση να εξαφανιστεί. Η πληροφορία που έχω είναι ότι πήγε να αυτοκτονήσει. Η ψυχική του υγεία είναι πολύ σημαντικό γεγονός για τη δουλειά που κάνει», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...