Πολιτική

Καλλιάνος - Βαρεμένος: Επική λογομαχία στον «αέρα» σχετικά με τη φωτιά στον Υμηττό (βίντεο)


Κυβέρνηση και αντιπολίτευση διασταύρωσαν τα ξίφη τους το πρωί της Δευτέρας διά των αντιπροσώπων τους στα τηλεοπτικά πάνελ, με τον μεν βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνο, να επιτίθεται στην προηγούμενη κυβέρνηση για το θέμα των πυρκαγιών και τον δε ομόλογό του του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, να απαντά στα «βέλη» του γνωστού μετεωρολόγου.

Αφορμή στάθηκε η φωτιά στον Υμηττό, με τον Καλλιάνο να λέει σε μια αποστροφή του λόγου του: «Αν είχαμε σήμερα 102 νεκρούς με την ανοργανωσιά των αρμόδιων φορέων, θα πετούσαν πέτρες από την Ακρόπολη και θα τις είχαν φτάσει στο Σύνταγμα. Έγιναν λάθη συγκεκριμένα, κάνετε θεατρική παράσταση μπροστά στις κάμερες, όχι εσείς ο κ. Τσίπρας και η παρέα του» είπε απευθυνόμενος στον κ. Βαρεμένο.

Ο πρώην δημοσιογράφος του απάντησε: «Για ποιον το λέτε αυτό; Μου κάνει εντύπωση που αποκαλείτε "παρέα" τον πρώην πρωθυπουργό».

«Δεν είδα να έχει γίνει λάθος από τη ΝΔ. Όταν είμαστε οργανωμένοι ως χώρα, όταν οι αρμόδιοι φορείς συνδέονται, βλέπετε τα πράγματα πώς είναι. Στη Χαλκιδική αμέσως βρέθηκαν να καταγράψουν τις ζημιές οι αρμόδιοι. Εσείς, όταν ήσασταν κυβέρνηση, κάνατε επικοινωνιακά τρικ» τόνισε σε έντονο ύφος ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Εγώ δεν ήρθα για τέτοιου είδος διάλογο εδώ» του είπε σε έντονο ύφος ο κ. Βαρεμένος

«Ζητήστε συγγνώμη για τα λάθη που κάνατε» επεσήμανε ο κ. Καλλιάνος.

«Δεν θα μιλάτε σε μένα, στην κάμερα να τα λέτε, όχι σε μένα» πρόσθεσε ο Γιώργος Βαρεμένος, με τον Γιάννη Καλλιάνο να του ανταπαντά: «Εσάς έχω δίπλα μου, σε εσάς τα λέω, όπου θέλω θα μιλάω...».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ