Κοινωνία

Καβάλα: Συγκλονίζει η σύζυγος του 42χρονου θύματος – «Τα παιδιά μου είδαν το διπλό φονικό»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της συζύγου του 42χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός μαζί με τη μητέρα του στη Χρυσούπολη Καβάλας, όταν ο επίσης 42χρονος γείτονάς τους πάτησε τη σκανδάλη, μετά από καυγά που είχαν για το πάρκινγκ.

Η ίδια ήταν μπροστά στο διπλό φονικό και περιέγραψε καρέ – καρέ πώς συνέβη το έγκλημα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

H γυναίκα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο δράστης ήταν παιδικός φίλος του συζύγου της, αλλά το τελευταίο διάστημα τους δημιουργούσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, μετά τη δολοφονία, όπως είπε, ήταν ψύχραιμος.

Τι ισχυρίζεται η σύζυγος του θύματος
«Την ώρα που η πεθερά μου έβγαζε τα σκουπίδια, ο κατηγορούμενος έβγαλε μία κραυγή κοροϊδεύοντάς την επιδεικτικά και εσκεμμένα. Ο άνδρας μου πήδηξε τον φράχτη και ζήτησε από τον Π. με ήρεμο τόνο να σταματήσει όλη αυτή η συμπεριφορά σε βάρος της οικογένειας μας. Η πεθερά μου αντιδίκησε με τη μητέρα του δράστη, η οποία και χτύπησε την πεθερά μου με μία σφουγγαρίστρα στο κεφάλι. Η πεθερά μου πήγε να καλέσει την αστυνομία, ο Π. είπε και αυτός ότι θα καλέσει αστυνομία και βγήκε με μια καραμπίνα. Σκότωσε τον άνδρα μου, γύρισε σε μένα και στη συνέχεια στην πεθερά μου. Φώναξε Κ…. και την πυροβόλησε. Τα ανήλικα παιδιά μου είδαν όλη τη σκηνή της δολοφονίας από το μπαλκόνι του σπιτιού μας», είπε η γυναίκα που έχασε σύζυγο και πεθερά.

Προφυλακιστέος ο 42χρονος δράστης
Κατά την απολογία του στον ανακριτή, η οποία διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του. «Εύχομαι να μην είχε συμβεί τίποτα» φαίνεται να είπε στον ανακριτή, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων του.

Μετά την απολογία του, ο 42χρονος πήρε το δρόμο προς τις φυλακές, καθώς με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Στο μεταξύ, η οικογένεια των θυμάτων δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και ήδη ο συνήγορός τους ζήτησε στο πλαίσιο της εν εξελίξει ανάκρισης να εξεταστούν πέντε μάρτυρες, όλοι γείτονες θυμάτων και θύτη.

«Ο δράστης προκαλούσε όλη τη γειτονιά»
Ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων αποκάλυψε πως το επεισόδιο με τη μητέρα και τον γιο, το οποίο είχε τραγική κατάληξη, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης προκαλούσε όλη τη γειτονιά.

«Σήμερα ζήτησα από την ανακρίτρια να καλέσει και τους άλλους τέσσερις γείτονες οι οποίοι θα καταθέσουν σωρεία πραγματικών περιστατικών τους πέντε τελευταίους μήνες τα οποία αποδεικνύουν ότι ο δράστης προκαλούσε συστηματικά όλη τη γειτονιά προκειμένου να υπάρξει θερμό επεισόδιο» ανέφερε ο Μανώλης Βονικάκης και πρόσθεσε: « Είκοσι μέρες πριν τη δολοφονία υπάρχει θερμό επεισόδιο το οποίο κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα της Χρυσούπολης, όπου ο γείτονας που έχει καταθέσει ήδη, κατήγγειλε τον δράστη για προσβολή, εξύβριση κατά της ανήλικης κόρης του».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...