Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Ομιλία εμψύχωσης στους παίκτες του ΠΑΟΚ-"Συνεχίστε έτσι και κανείς δεν θα μπορεί να μας σταματήσει!"

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά», Ιβάν Σαββίδης, στην προσπάθεια εμψύχωσης των παικτών του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών του απέναντι στον Άγιαξ, αλλά και στον Άγγλο διαιτητή της αναμέτρησης.

Τα πρώτα λεπτά την ολοκλήρωσης της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξστην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και ο τρόπος με τον οποίο οι νταμπλούχοι Ελλάδος έμειναν εκτός πλέι οφ Champions League, έφεραν πικρία και απογοήτευση σε όλα τα κλιμάκια των «ασπρόμαυρων».

Έτσι, ο Ιβάν Σαββίδης, αντιλαμβανόμενος της ατμόσφαιρας που επικρατούσε, θέλησε να δώσει από τη πρώτη στινγμή την ώθηση για την αλλαγή σελίδας, προς την κατεύθυνση της επόμενης ημέρας. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά», με τοποθέτησή του στα αποδυτήρια, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι υπερήφανος για όλους σας. Κάνατε σπουδαία προσπάθεια, αλλά όλοι είδαμε τι έγινε. Μη σκύβετε το κεφάλι, οι νίκες είναι μπροστά μας! Συνεχίστε έτσι και κανείς δεν θα μπορεί να μας σταματήσει!».

Το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο Ιβάν Σαββίδης προς τους ποδοσφαιριστές ήταν ακριβώς αυτό που και εκείνος εισέπραξε βλέποντας την εικόνα τους εντός των τεσσάρων γραμμών της «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».

Αναγνώρισε την προσπάθεια που καταβλήθηκε, διαπίστωσε πως ο ΠΑΟΚ που χτίστηκε με μεγάλη προσπάθεια έφτασε σε τέτοιο επίπεδο που όχι μόνο διέλυσε πέρυσι τον εγχώριο ανταγωνισμό, αλλά έδειξε φέτος στην Ευρώπη, με τις πρώτες του εμφανίσεις, πως είναι διατεθειμένος να αφήσει το στίγμα του. Και ο Ιβάν Σαββίδης, με την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, τους υπενθύμισε πως μπορεί η προσπάθεια για την είσοδο στους ομίλους του Champions League να τελείωσε άδοξα και άδικα, όμως η νέα σεζόν αρχίζει τώρα και ο ΠΑΟΚ καλείται να (απο)δείξει και φέτος πως βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκινούν την Παρασκευή την αγωνιστική τους προετοιμασία για την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, που θα γίνει την Πέμπτη (22/8) στη Σλοβακία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ