Κόσμος

"Θα με κεράσεις παγωτό;"- Ο Ερντογάν κάνει «τράκα» στον Πούτιν!-Βίντεο

Σε μία χαλαρή στιγμή αποτύπωσε ο φακός τους δύο προέδρους, Βλάντιμιρ Πούτιν και Ρ.Τ. Ερντογάν, κατά την διάρκεια επίσκεψης στην έκθεση αεροναυπηγικής στη Μόσχα (MAKS 2019). Αφού είδαν τα εκθέματα, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας παγωτό, χαρίζοντας μας και μία απολαυστική στιγμή.

Είπε να υπακούσει στους όρους της φειδούς. Άλλωστε του στοιχίζει ακριβά η εξωτερική πολιτική των προκλήσεων και τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα S - 400, η παράδοση των οποίων θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο. Είναι... φανερό ότι η τσέπη του Ρεζτέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν αντέχει άλλα έξοδα.

Στο πλαίσιο του «νοικοκυρέματος», ο Ερντογάν χωρίς να ψάξει καν την τσέπη του για να πληρώσει γύρισε στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον ρώτησε: «Θα πληρώσεις και για εμένα;».

«Ναι, βέβαια θα πληρώσω. Αλλωστε, είσαι καλεσμένος μας», ήταν η απάντηση του Ρώσου προέδρου. Ο γαλαντόμος Πούτιν πλήρωσε με χαρτονόμισμα των 5.000 ρουβλιών και ζήτησε από την πωλήτρια να δώσει τα ρέστα στον υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας, Ντένις Μαντούροφ, που στεκόταν δίπλα του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...