Κόσμος

Θάνατος Κιθ Φλιντ: Τα χρέη «έπνιγαν» τον τραγουδιστή των Prodigy

Ο θάνατος του τραγουδιστή των Prodigy , Κιθ Φλιντ, έχει απασχολήσει τα διαθνή μέσα που ακόμα διερευνούν τα αίτιά του.

Η αυτοκτονία του τραγουδιστή των Prodigy απασχόλησε τα διεθνή Μέσα, και κυρίως τον Τύπο της Βρετανίας, όταν τον περασμένο Μάρτιο ο Keith Flint βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του.

Ο Flint αυτοκτόνησε σε ηλικία 49 ετών με 7,3 εκατομμύρια λίρες χρέη, αποκαλύπτει η Daily Mail.

Μέρος των οφειλών του ήταν προς την Εφορία, ενώ η συνολική περιουσία του καλλιτέχνη έφτανε τις 11,6 εκατ. λίρες, όταν αυτοκτόνησε στην έπαυλή του στο Έσεξ τον Μάρτιο.

Μάλιστα ο Flint κέρδισε τα τελευταία δύο χρόνια περισσότερες από 1,5 εκατ. λίρες.

Ο σταρ της μουσικής βιομηχανίας συγχρόνως πάλευε με την κατάθλιψη, ενώ είχε προσφάτως χωρίσει από τη Γιαπωνέζα σύζυγό του Mayumi και αναγκάστηκε να βγάλει «στο σφυρί» το σπίτι όπου ζούσαν τις παραμονές του θανάτου του.

Τα στοιχεία αυτά έγιναν γνωστά καθώς η υπηρεσία επικύρωσης των διαθηκών ανακοίνωσε ότι η περιουσία που θα μοιραστούν οι κληρονόμοι του 49χρονου περίπου τα 5 εκατ. λίρες. Τα υπόλοιπα χρήματα του συνόλου της περιουσίας του θα πάνε για την ικανοποίηση των πιστωτών του και για την εξόφληση της εφορίας.

Ο τραγουδιστής των Prodigy, είχε βρεθεί κρεμασμένος τον Μάρτιο στην έπαυλή του στο Έσεξ και από την νεκροτομή και τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψε ότι πριν βάλει τέλος στην ζωή του είχε καταναλώσει αλκοόλ, κοκαΐνη και κωδεΐνη.

Ο 49χρονος είναι γνωστό ότι έδινε μάχη εδώ και χρόνια με την κατάθλιψη και το πιθανότερο είναι ότι ούτε τα χρέη του, αλλά ούτε και η χρήση ουσιών ήταν αυτά που τον ώθησαν στην αυτοκτονία.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο χωρισμός του με τη Mayumi τον κλόνισε ιδιαιτέρως. Σύμφωνα με παλαιότερη συνέντευξή του, όταν γνωρίστηκαν με τη σύζυγό του και αποφάσισαν να μείνουν μαζί, δεσμεύτηκε να κόψει τις καταχρήσεις. Το πόσο επηρέασε τον frontman τωνProdigy ο χωρισμός του με την Μαγιούμι γίνεται εμφανές από το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν αυτοκτονήσει στο Ντάνμοου του Έσεξ, έβαλε και το πωλητήριο στη βίλα του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ