Κοινωνία

Η κρεβατοκάμαρα που σου επιτρέπει να ξυπνάς και να κοιμάσαι παρέα με τα ψάρια (εικόνες)

Αγκυροβολημένη μέσα στη θάλασσα μια βίλα μέσα στο νερό προσφέρει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία ταξιδιού.

Δεν πρόκειται για μία βίλα μέσα στο νερό έτσι όπως την έχετε στο μυαλό σας, καθώς το υπνοδωμάτιο αυτής βρίσκεται στον βυθό της θάλασσας. Τα γυάλινα παράθυρα έχουν θέα τις αποχρώσεις του γαλάζιου και τον πλούτο της θάλασσας.

Φωτογραφίες από την κρεβατοκάμαρα της βίλας
Φανταστείτε την ώρα που ξυπνάτε μπορεί να δείτε ψάρια μικρά και μεγάλα να περνούν μπροστά από τα μάτια σας, σαν να είστε και εσείς μέρος της ζωής του βυθού. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της νύχτας μικρά φώτα προσελκύουν θαλάσσιους οργανισμούς, κάνοντας την παραμονή στην κρεβατοκάμαρα συναρπαστική.


Η κρεβατοκάμαρα μέσα στον βυθό
Το σαλόνι και το μπάνιο της βίλας βρίσκονται στην επιφάνεια. Μια σκάλα συνδέει την κρεβατοκάμαρα του βυθού με το υπόλοιπο σπίτι.

Δωμάτιο μέσα στον βυθό
Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να θαυμάσουν ανά πάσα στιγμή την ομορφιά του βυθού

Οι φιλοξενούμενοι της βίλας φτάνουν στο δωμάτιό τους με σκαφάκι. Κατά την παραμονή σας μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας, την ώρα που εσείς προτιμάτε και να απομονωθείτε, κάνοντας δραστηριότητες, όπως καγιάκ και snorkeling.


Η βίλα από ψηλά

Η βίλα βρίσκεται 250 μέτρα από την ακτή και αποτελεί του Manta Resort, που στέκει στο βορειοδυτικό άκρο της νήσου Πέμπα στη Ζανζιβάρη. Η διαμονή κοστίζει περίπου 1500 ευρώ τη βραδιά.

Ξενοδοχείο με θέα τη θάλασσα
Manta Resort

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ