Κοινωνία

Η ιατροδικαστική έκθεση για τον 19χρονο που κατήγγειλε τον Μποτρίνι

Τον δικό του «εφιάλτη στην κουζίνα» είχε καταγγείλει πως έζησε ένας 19χρονος μαθητευόμενος μάγειρας σε πασίγνωστο εστιατόριο της Κέρκυρας που ανήκει στο γνωστό σεφ, Εκτορα Μποτρίνι, από τον Μάιο που έπιασε δουλειά.

Σύμφωνα με τον νεαρό, υπέστη τα πάνδεινα από τον υπεύθυνο κουζίνας, μέχρι την ημέρα που αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είχε αναφέρει πως γνώριζε για την καταγγελία και πως τα «πράγματα δεν είναι έτσι».

Σύμφωνα με το Star, η ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου σπουδαστή ολοκληρώθηκε και έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα, οι οποίες έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Μάλιστα, αυτές είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο ιατροδικαστής παρέδωσε ήδη την έκθεσή του στις δικαστικές Αρχές. Αυτό, όμως, που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία του σπουδαστή, που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, έγινε αρχές Αυγούστου. Εκείνος ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε καυτό λάδι με κουτάλι στο δεξί καρπό του, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα, ενώ φέρεται τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα. Από την πλευρά του, ο σεφ ισχυρίζεται ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο νεαρός.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούς ή όχι οι καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...