ΗΠΑ

ΗΠΑ: Σπάνιο δικέφαλο χελωνάκι βρέθηκε στη Νότια Καρολίνα-Εικόνα



Ένα ιδιαίτερο θέαμα αντίκρισαν οι επιστήμονες που ασχολούνται με τις χελώνες στις ΗΠΑ, όταν εντόπισαν ένα... δικέφαλο χελωνάκι σε παραλία στη Νότια Καρολίνα.

Πριν από δύο χρόνια, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες μιας χελώνας με δύο κεφάλια.

Μετά τις χελώνες με τα δύο κεφάλια που παρουσίασε πριν δύο χρόνια το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα, ένα παρόμοιο θέαμα αντίκρισαν ειδικοί που ασχολούνται με τις χελώνες στη Νότια Καρολίνα, στις αρχές της εβδομάδας.

Σε μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook την Τετάρτη, ο φορέας «Sea Turtle Patrol Hilton Head Island» έγραψε:  «νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα κατά τη διάρκεια αυτής της φορτωμένης εποχής», αλλά «χθες στην περιπολία σε ένα σημείο με φωλιές ανακαλύψαμε αυτό το δικέφαλο (χελωνάκι) να εκκολάπτεται».

«Αυτή η μετάλλαξη είναι πιο συχνή στα ερπετά από ότι σε άλλα ζώα, αλλά είναι σίγουρα πολύ σπάνια. Όπως και με άλλα ζωντανά νεογέννητα που βρέθηκαν στα σημεία που βρίσκονται οι φωλιές, αυτό το εκκολαπτόμενο (χελωνάκι) απελευθερώθηκε στον ωκεανό. Καλή τύχη στους Squirt και Crush!», πρόσθεσε αναφερόμενος στα χελωνάκια του «Ψάχνοντας τον Νέμο».

Το προηγούμενο «δικέφαλο» χελωνάκι που είχε βρεθεί δεν είχε εμφανίσει κάποιο πρόβλημα υγείας.
https://twitter.com/UCFTurtleLab/status/897875303669878790?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...