ΗΠΑ

ΗΠΑ: Πήγαν να πάρουν σνακ από αυτόματο πωλητή και βρήκαν μέσα του ένα...ρακούν!-Εικόνες, Βίντεο



Σε ένα γυμνάσιο στην περιοχή της Φλόριντα των ΗΠΑ, πραγματοποιήθηκε ένας ιδιαίτερος απεγκλωβισμός, καθώς οι αρχές βοήθησαν ένα ρακούν να βγει από αυτόματο πωλητή που είχε εγκλωβιστεί στην προσπάθειά του να "κλέψει" ένα...σνάκ!

Μέσα σε ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης που βρίσκεται σε ένα γυμνάσιο στη Φλόριντα παγιδεύτηκε ένα μικρό ρακούν το οποίο όπως όλα δείχνουν προσπάθησε να «κλέψει» ένα σνακ.

«Ο κύριος αυτός συνελήφθη σήμερα κατά την απόπειρά του να αρπάξει κάτι από το μηχάνημα», έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook ο σερίφης της περιοχής.

«Πιστεύουμε πως κατάφερε να μπει από το κάτω μέρος του μηχανήματος», δήλωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη Άντριου Γκαντ ο οποίος μόλις τον ενημέρωσαν από το σχολείο ειδοποίησε αμέσως μια φιλοζωική οργάνωση για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό του ζώου.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media την Τετάρτη δείχνει το ρακούν να πετιέται από το μηχάνημα και να τρέχει παντού μέσα στο σχολείο.

Η Λάουρα Γουίλιαμς, από την φιλοζωική εταιρεία, χαρακτήρισε το ρακούν ως έναν «τρελό τύπο» και τόνισε πως για να το απελευθερώσει έπρεπε να περιμένει μέχρι να ξεκλειδώσει το μηχάνημα κάποιος από την εταιρεία μηχανών αυτόματης πώλησης.

Το ζώο έμεινε κλεισμένο εκεί μέσα για περίπου τέσσερις ώρες.

 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVolusiaSheriff%2Fvideos%2F758645537889059%2F&show_text=0&width=560

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ