ΗΠΑ

ΗΠΑ: Εξέταση DNA θα κάνουν οι μετανάστες που θα περνάνε τα σύνορα-Δείτε γιατί

Να λαμβάνουν γεννητικό υλικό από μη-καταγεγραμμένους μετανάστες, οι οποίοι προσπαθούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ, θα ξεκινήσουν οι αμερικανικές αρχές. Η διαδικασία θα διαρκεί μόλις πέντε λεπτά και στόχος είναι ο περιορισμός της μεταναστευτικής απάτης.

Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών.

Να λαμβάνουν γεννητικό υλικό από μη-καταγεγραμμένους μετανάστες, οι οποίοι προσπαθούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ, σχεδιάζουν οι αμερικανικές αρχές, σύμφωνα με προσχέδιο νομοσχεδίου, το οποίο δημοσιεύεται από την ιστοσελίδα «BuzzFeed News».

«Εάν η νομοθεσία τεθεί σε εφαρμογή, οι αρχές στα σύνορα θα εξουσιοδοτούνται να λαμβάνουν DNA από χιλιάδες παράνομους μετανάστες» αναφέρεται, χαρακτηριστικά.

Το έγγραφο προβλέπει ότι το υπουργείο Εσωτερικών θα χρησιμοποιεί ένα ειδικό λογισμικό για τη συγκέντρωση γεννητικού υλικού από κάθε μη καταγεγραμμένο μετανάστη.

Η διαδικασία θα διαρκεί μόλις πέντε λεπτά και στόχος είναι ο περιορισμός της μεταναστευτικής απάτης, κατά την οποία αλλοδαποί εμφανίζονται ως μέλη της ίδιας οικογένειας, προκειμένου να εισέλθουν στην αμερικανική επικράτεια, κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων για οικογένειες μεταναστών.

Μέσω της εξέτασης του DNA θα εξακριβώνεται σε λίγα λεπτά, αν πράγματι οι μετανάστες είναι μέλη της ίδιας οικογένειας ή προσπαθούν να εξαπατήσουν τις αμερικανικές αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές