Κόσμος

Επίθεση κουκουλοφόρων στην Κροατία σε θαμώνες καφετέριας που έβλεπαν Champions League

Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ τα θύματα παρακολουθούσαν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Γιανγκ Μπόις για το Champions League.

Τουλάχιστον πέντε άτομα τραυματίστηκαν, έπειτα από επίθεση κουκουλοφόρων σε καφετέρια, στην πόλη Biskupija της Κροατίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε, ενώ οι θαμώνες του καταστήματος παρακολουθούσαν την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Γιανγκ Μπόις για τα προκριματικά του Champions League.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες «Feral News» και «Dalmacija Danas», οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής. Μάλιστα, ένας εκ των δραστών φέρεται να είχε ματσέτα.

«Λάβαμε ειδοποίηση για το περιστατικό στις 10:30 το βράδυ. Άγνωστα άτομα εισέβαλαν σε εγκαταστάσεις catering. Επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά στον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες. Πέντε άτομα υπέστησαν μικρά τραύματα» δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι αρχές ασφαλείας ανέκριναν αρκετά άτομα, τα οποία θα μπορούσαν να συνδέονται με το περιστατικό.

https://twitter.com/TanjugNews/status/1164430017734086656

​Υπενθυμίζεται ότι ο Ερυθρός Αστέρας αναδείχθηκε 2-2 με τη Γιανγκ Μπόις, στη Βέρνη, στην πρώτη αναμέτρηση για τα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ