ΗΠΑ

Εντυπωσιακή άσκηση! Εκατοντάδες Αμερικανοί αλεξιπτωτιστές πέφτουν από πολεμικό αεροσκάφος-Βίντεο

Γέμισε ο ουρανός αλεξίπτωτα, από αμερικάνους στρατιώτες που πραγματοποίησαν μία εντυπωσιακή άσκηση, πέφτοντας από το μεγαλύτερο μεταφορικό αεροσκάφος που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.

 

Οι αλεξιπτωτιστές είναι η «82nd Airborne» ή αλλιώς η 82η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία των ΗΠΑ είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις στον κόσμο και αυτό οφείλεται στην δύσκολη και επίπονη εκπαίδευσή τους, που «οδηγεί» τους αλεξιπτωτιστές στα «άκρα», δοκιμάζοντας στο έπακρο τις αντοχές αλλά και την ετοιμότητά τους.

Οι αλεξιπτωτιστές αποτελούν μια από τις πιο επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις στον κόσμο και αυτό οφείλεται τόσο στην εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη εκπαίδευση που καλούνται να κάνουν όσο και στη φύση των αποστολών που καλούνται να εκτελέσουν στα πιο δύσκολα και «αφιλόξενα» επιχειρησιακά περιβάλλοντα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, οι στρατιώτες πέφτουν από Boeing C-17 της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος που διαθέτει.

https://youtu.be/11fc2OyezSA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές