Αρχείο

Εντυπωσιακά πλάνα μέσα από το κόκπιτ του stealth μαχητικού F-35

Πριν από λίγες μέρες είχαν πραγματοποιηθεί εντυπωσιακές πτήσεις από τις αεροπορικές δυνάμεις ονόματι "Thunderbirds» στο Μανχάταν, όπου συμμετείχαν μαχητικά αεροσκάφη F-16, αλλά και stealth μαχητικά αεροσκάφη πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς F-22 και F-35.

Ωστόσο, η USAF θεώρησε ότι τα πλάνα αυτά ήταν «ελλειπή» με αποτέλεσμα να δημοσιευτούν και στιγμιότυπα από διαφορετική «οπτική γωνία», αυτή του πιλότου ενός μαχητικού αεροσκάφους F-35 μέσα από το κόκπιτ, με την θέα να είναι εντυπωσιακή.

https://youtu.be/-UPZSCPyCrE

Υπενθυμίζεται ότι οι θρυλικές αεροπορικές ομάδες επιδείξεων πετούν σε σχηματισμό πάνω από το Μανχάταν και πάνω από το άγαλμα της ελευθερίας σε μία ιστορική εναέρια «παρέλαση».

Τα «κόκκινα βέλη» της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Βρετανίας προσχώρησαν στα Thunderbirds της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ για μια ιστορική εναέρια «παρέλαση» πάνω από τον Ποταμό Hudson και το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Η ομάδα των Red Arrows και τα Thunderbirds συμμετείχαν επίσης σε σχηματισμό με μαχητικά αεροσκάφη F-22 Raptor και F-35 κατά τη διάρκεια της εναέριας επίδειξης.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου των Thunderbirds, τα εννέα μαχητικά αεροσκάφη F-16 πέταξαν πάνω από τον ποταμό Hudson σε σχηματισμό Delta. Τα Red Arrows παρατάχθηκαν σε δύο σχηματισμούς με αεροσκάφη F-22 και F-35.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές