Κοινωνία

Εντοπίστηκε νεκρός αγνοούμενος ψαράς στην Κύμη

Η σορός ενός 80χρονου εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, μετά από εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Κύμης από στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 80χρονος είχε μεταβεί με το σκάφος του, στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Κύμης, για τη διενέργεια ψαρέματος και επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής, οικεία του πρόσωπα ειδοποίησαν τις Αρχές.

Άμεσα απέπλευσε για την περιοχή περιπολικό σκάφος, το οποίο εντόπισε το σκάφος του 80χρονου σε βραχώδη ακτή στην θαλάσσια περιοχή, ενώ με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη και παρά τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες (θαλασσοταραχή), ανασύρθηκε η σορός του 80χρονου. Η λέμβος από την επαφή της στη βραχώδη ακτή βυθίστηκε.

Η σορός παρελήφθη από περιπολικό σκάφος και με τον κατάπλου στο λιμάνι της Κύμης διεκομίσθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κύμης, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...