Αθλητισμός

Αναμέτρηση Ελλάδας – Ιορδανίας για το τουρνουά «Άτλας» (live)

Πρώτο "τεστ" στην Κίνα. Κόντρα στην Ιορδανία για το τουρνουά “Άτλας” η Εθνική μπάσκετ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Μουντομπάσκετ 2019. Το φιλικό γίνεται στην πόλη Σουτσόου. Όλα τα παιχνίδια μεταδίδονται μέσω LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA στο YouTube, το προφίλ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο Facebook και τον λογαριασμό Weibo του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική μπάσκετ ξεκινάει τα φιλικά παιχνίδια στην Κίνα, έχοντας μπει ήδη στην τελική ευθεία για το Μουντομπάσκετ 2019. Αντιμετωπίζει σήμερα (15:05, ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube) την Ιορδανία στο πρώτο από τα τρία τελευταία φιλικά που θα δώσει στη Σουτσόου πριν αναχωρήσει για τη Ναντζίνγκ.

Η Ιορδανία, μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχει να παρουσιάσει τον Τούρκο σέντερ της Φενέρμπαχτσε Αχμέντ Ντουβερίογλου και τον Αμερικανό γκαρντ της Σαν Λορέντζο, Νταρ Τάκερ.

Την Δευτέρα η Εθνική μπάσκετ θα αντιμετωπίσει, εκτός απροόπτου το νικητή από το ματς Κίνα-Δομινικανή Δημοκρατία και θα δώσει ένα ακόμη φιλικό, την Τρίτη, απέναντι σε αντίπαλο που θα προκύψει από τα υπόλοιπα αποτελέσματα του τουρνουά «Άτλας».

Στο τουρνουά συμμετέχουν συνολικά οκτώ ομάδες: Ελλάδα, Ιορδανία, Τουρκία, Πουέρτο Ρίκο, Σενεγάλη, Βενεζουέλα, Κίνα και Δομινικανή Δημοκρατία και οι αγώνες διεξάγονται σε δύο γήπεδα, αφού υπάρχει και η Dushu Lake Arena.

https://youtu.be/Lai2m_M3b0I

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ