Εσωτερική Ασφάλεια

ΕΔΕ για τον αστυνομικό που ξυλοκόπησε τουρίστα στην Αντίπαρο (βίντεο)

Με αφορμή βίντεο που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αντίπαρο την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται:

https://youtu.be/RY4fVCN1a9Y

«Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή.

Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού».

Υπενθυμίζεται ότι το σκηνικό άγριας βίας βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ ο οποίος κάνει διακοπές στην Αντίπαρο.

Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, διακρίνεται ένας σωματώδης άνδρας, ο αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, να ξυλοκοπεί άγρια έναν τουρίστα. Ο αστυνομικός δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε υπηρεσία και επενέβη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, για να προστατέψει ένα τρίτο πρόσωπο που είχε έρθει σε διένεξη με τον τουρίστα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...