Κοινωνία

Διασώστες για τη Νάταλι: Είχε σπάσει η οθόνη του κινητού, φορούσε το μαγιό της

Τις δραματικές στιγμές της ανακάλυψης της σορού της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, σε χαράδρα της Ικαρίας, περιγράφουν οι εθελοντές διασώστες που είχαν αποφασιστική συμβολή στις έρευνες.

Ο επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ικαρίας (ΕΠΟΜΕΑ) κ. Μανώλης Χριστοδούλου επιβεβαίωσε ότι η σορός της Νάταλι -που εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο- δείχνει να έχει χτυπηθεί από πέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η αυτοψία, στο σημείο όπου συντελέστηκε η τραγωδία, από τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Καρακούκη.

«Η άτυχη Νάταλι εντοπίστηκε σε μία χαράδρα σε δύσβατη περιοχή, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο που διέμενε» αναφέρει αρχικά η ΕΠΟΜΕΑ και προσθέτει:

«Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 35χρονης είναι δύσβατο όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες , σε μια χαράδρα με βάθος 3 με 4 μέτρα, καταπλακωμένη από μια πέτρα».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΕΠΟΜΕΑ Ικαρίας, πάνω στην άτυχη αστροφυσικό βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο, με σπασμένη την οθόνη.

Η 34χρονη Νάταλι, όταν ανακαλύφθηκε νεκρή, φορούσε το μαγιό της καθώς ετοιμαζόταν, μετά τη πεζοπορία, να κολυμπήσει στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ