Κόσμος

Δεκατριάχρονος κρεμάστηκε εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης

Τραγικό τέλος είχαν τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα ενός 13χρονου αγοριού. Πολύ ερωτευμένος με μια κοπέλα, δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο θέαμα της αγαπημένης του με άλλο αγόρι κι αυτοκτόνησε. Είχε μάλιστα προειδοποιήσει και τους φίλους του στο WhatsApp, αλλά κανείς δεν τον πίστεψε.

Πραγματικά σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη στην Αγγλία την ακροαματική διαδικασία για την αυτοκτονία ενός 13χρονου αγοριού λόγω ερωτικής απογοήτευσης, στο Οξφορντσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας.

Συγκεκριμένα, ο 13χρονος Harry Storey έθεσε τέλος στη ζωή του επειδή αντίκρισε το κορίτσι που είχε ερωτευτεί να έχει άλλο αγόρι.

Ο 13χρονος, μάλιστα, είχε ενημερώσει τους φίλους του για την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει σε ένα γκρουπ του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, WhatsApp, αλλά κανείς τους δεν τον πήρε στα σοβαρά.

Όμως, ο Harry ήταν αποφασισμένος και την 1η Μαρτίου ο πατέρας του τον βρήκε κρεμασμένο στο δωμάτιό του.

Ο 13χρονος αυτόχειρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Radcliffe Hospital, με τους γιατρούς, απλά, να διαπιστώνουν το θάνατό του.

«Ο Harry ήταν ένα χαρισματικό αγόρι, του άρεσαν τα σπορ. Έπαιζε κρίκετ, τένις και ράγκμπι. Ήταν πολύ κοινωνικό παιδί και μπορούσε να συμμετέχει εύκολα σε οποιαδήποτε συζήτηση. Φαίνεται πως είχε πολύ υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για όλους μας», είπε συντετριμμένος ο πατέρας του 13χρονου, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Από την πλευρά του, ο δικαστής ανέφερε πως «o Harry είχε μεν αποκαλύψει στους φίλους του τις προθέσεις του, αλλά οι έφηβοι λένε πολύ συχνά πράγματα που όμως δεν τα εννοούν. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ατύχημα. Πήρε ένα ρίσκο, αλλά τα πράγματα πήγαν στραβά και η κατάληξη ήταν τραγική».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ