Κόσμος

Γυναίκα στις ΗΠΑ εισέβαλε με πριόνι σε κλινική για Botox (βίντεο)


Οι αστυνομικοί στο αστυνομικό Τμήμα του Τέξας αναζητούν μια γυναίκα που χρησιμοποίησε πριόνι και η οποία πρόσφατα είχε εντοπισθεί από τον φακό να χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό εργαλείο για να κλέψει προϊόντα κατά της γήρανσης.

Τα στιγμιότυπα δείχνουν αρχικά την μη αναγνωρισμένη γυναίκα που περπατά μέχρι την είσοδο του Bot Botox RN Med Spa της Sugar Land στις 8:25 μ.μ. περίπου τοπική ώρα την Παρασκευή. Παρόλο που το άτομο τελικά απομακρύνεται αφού αδυνατεί να ανοίξει τις πόρτες με τα χέρια του, δεν έχει περάσει πολύς καιρός πριν επιστρέψει στη σκηνή με πριόνι.

«Μοιάζει με τη μέση μαμά σε μια Mercedes, προσπαθώντας να διαλύσει μια επιχείρηση», δήλωσε στο σταθμό ο Alonso Perez, νοσοκόμος που ήταν υπεύθυνος για την θεραπεία με Botox RN. «Η γυναίκα δεν είχε καμιά έγνοια για την ιδιοκτησία κάποιου άλλου, δεν είχε καμιά έγνοια με την ασφάλειά της, έκανε αυτό που έκανε με ένα ηλεκτρικό εργαλείο σε ένα παράθυρο»
https://www.youtube.com/embed/4sbBac1Mggg

Ο Perez, ο οποίος πέρασε 15 χρόνια εργασίας για να οικοδομήσει την επιχείρησή του, προσφέρει προσωπικά μια ανταμοιβή 5.000 δολάρια για το θέμα. Είπε επίσης στο σταθμό ότι η διάρρηξη της 23ης Αυγούστου ήρθε μόλις μια μέρα μετά τη διάσπαση ενός παραθύρου στην είσοδο του καταστήματος.

Δεν είναι σαφές εάν η γυναίκα του βίντεο έχει ξαναδιαπράξει παρόμοια πράξη στο παρελθόν.

Η αστυνομία παροτρύνει τα άτομα που έχουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσουν με το τμήμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ