Κόσμος

Γυναίκα από την Αραβία θέλει διαζύγιο επειδή ο άντρας της δεν της φωνάζει ποτέ

Η ενδοοικογενειακή βία έχει καταστρέψει πολλούς γάμους. Έτσι έγινε και στην περίπτωση ενός ζευγαριού από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά από την ανάποδη.

Συγκεκριμένα, μια νεαρή σύζυγος από την περιοχή του Περσικού Κόλπου ζήτησε έξαλλη διαζύγιο επειδή ο άντρας της ήταν πολύ καλός μαζί της και ποτέ μα ποτέ δεν της αντιμίλησε!

Στον ένα χρόνο έγγαμου βίου «ποτέ του δε μου φώναξε ή δε με απέρριψε. Πνιγόμουν από την υπερβολική του αγάπη και στοργή. Με βοηθούσε ακόμη και με το πλύσιμο των πιάτων και με το νοικοκυριό».

Μερικές φορές, ο άγριος «σατράπης» σύζυγος της μαγείρευε κιόλας! Η ζωή της νεαρής γυναίκας είχε γίνει κόλαση επειδή ο άντρας της ήταν πολύ καλός μαζί της, είπε στο δικαστήριο.

«Ήθελα μια πραγματική αντιπαράθεση, έναν τσακωμό, όχι αυτή την ξένοιαστη ζωή χωρίς υπακοή. Ο ρομαντικός άντρας μου, όμως, μού τα συγχωρούσε όλα. Με έραινε με λουλούδια και δώρα», τόνισε η αγανακτισμένη από τη συζυγική αγάπη γυναίκα.

«Ήθελα να είμαι ένας τέλειος και καλός σύζυγος», δικαιολογήθηκε στο δικαστήριο ο καημένος άντρας.

«Δεν αντέχω άλλη αγάπη! Θέλω διαζύγιο!», φώναξε η γυναίκα στο δικαστήριο.

Από την πλευρά του ο άντρας ζήτησε από το δικαστήριο να συμβουλέψει τη γυναίκα του να το ξανασκεφτεί και ν’ αποσύρει την αίτηση διαζυγίου. «Δεν είναι δίκαιο να κρίνεται ένας γάμος από τον πρώτο χρόνο. Όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη μας», είπε στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ