Κόσμος

Γερμανία: Τέλος η αγωνία στο Χέρνε! Βρέθηκε η κόμπρα που αναστάτωσε μια ολόκληρη πόλη για 5 μέρες!

Τέλος στο θρίλερ που ζούσε μία ολόκληρη πόλη στη Γερμανία, καθώς εντοπίστηκε τελικά η κόμπρα που είχε σπείρει τον πανικό επί πέντε ολόκληρες ημέρες.

Η κόμπρα βρέθηκε σήμερα Παρασκευή όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος της πόλης Χέρνε και πλέον οι κάτοικοι επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς. Το επικίνδυνο, δηλητηριώδες φίδι, βρέθηκε κάτω από τη σκάλα ενός υπογείου σε ένα σπίτι και όπως διαβεβαίωσε μέσω twitter ο δήμαρχος, δεν τραυματίστηκε κανείς.

Η κόμπρα, μήκους περίπου ενός μέτρου, είχε δραπετεύσει την Κυριακή από ένα διαμέρισμα, ενώ στο εν λόγω σπίτι βρέθηκαν ακόμη 20 ερπετά διαφόρων ειδών.

Τέσσερα κτίρια της συνοικίας εκκενώθηκαν για λόγους ασφαλείας, ενώ οι 30 ένοικοί τους επέστρεψαν σήμερα το πρωί στα σπίτια τους, όμως τους απαγορεύτηκε να πηγαίνουν στα υπόγεια και τις σοφίτες.

Οι αρχές είχαν ρίξει αλεύρι στα πατώματα, με την ελπίδα ότι η κόμπρα θα άφηνε τα ίχνη της και θα οδηγούνταν έτσι στο μέρος όπου κρυβόταν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...