Κόσμος

Γαλλία: Περιπέτεια για 34χρονο που είχε στην κατοχή του μαχαίρι στο Ορλί - Τον κατήγγειλε η... κοπέλα του

Ένας 34χρονος συνελήφθη έπειτα από... καταγγελία της κοπέλας του που ειδοποίησε την αστυνομία ότι «σχεδίαζε να εξαπολύσει μια επίθεση» με μαχαίρι!

Ένας άνδρας συνελήφθη χθες Πέμπτη στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού για κατοχή ενός μικρού πτυσσόμενου μαχαιριού, καθώς η κοπέλα του, με την οποία είχε προηγούμενως μια διένεξη, ειδοποίησε την αστυνομία ότι ο φίλος της σχεδίαζε μια «επίθεση», ανέφερε μια δικαστική πηγή.

Ο 34χρονος, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τη δικαιοσύνη, προετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε μια πτήση με προορισμό την Βαρκελώνη, όταν η κοπέλα του κάλεσε την αστυνομία και προσποιούμενη ότι ήταν η αδελφή του, κατήγγειλε ότι εκείνος «σχεδίαζε να εξαπολύσει μια επίθεση».

Ο άνδρας συνελήφθη χωρίς να σημειωθεί κάποιο συμβάν κατά την επιβίβαση, αφού πέρασε τους ελέγχους ασφαλείας. Είχε στις χειραποσκευές του ένα μαχαίρι - στην πραγματικότητα μια μικρή μεταλλική λεπίδα, πτυσσόμενη από ένα στήριγμα μεγέθους μιας πιστωτικής κάρτας.

Είπε στην αστυνομία ότι είχε ξεχάσει ότι η λεπίδα ήταν μέσα στην τσάντα του.

Η κοπέλα του συνελήφθη κατά τη διάρκεια της μέρας για ψευδή καταγγελία. «Φαίνεται ότι ήθελε να πάρει εκδίκηση μετά από ένα καβγά», είπε η πηγή, που βρίσκεται κοντά στην υπόθεση.

Ο άνδρας θα δικασθεί τη Δευτέρα στο δικαστήριο της Κρετέιγ, στα προάστια του Παρισιού, για την κατοχή και τη μεταφορά του μαχαιριού, και η κοπέλα του για ψευδή καταγγελία και παρακώλυση εναέριας κυκλοφορίας: Το αεροσκάφος, στο οποίο ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί ο φίλος της, εκκενώθηκε για ελέγχους ασφάλειας και η πτήση καθυστέρησε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ