Αθλητισμός

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που η αστυνομία πυροβολεί οπαδούς του ΠΑΟΚ - Έρχεται διάβημα στην UEFA

Σοκ ήταν για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, η επίθεση που γνώρισαν από την αστυνομία της Σλοβακίας, με την ΠΑΕ, να προχωράει σε διάβημα προς την UEFA, για το γεγονός ότι οι δυνάμεις της αστυνομίας χρησιμοποιούσαν πλαστικές σφαίρες.

Όμως άλλο να το ακούς, άλλο να το ζεις και άλλο να το βλέπεις! Δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα του παρακάτω videο, που είναι απόδειξη ότι η αστυνομία στην Μπρατισλάβα πυροβολούν εν ψυχρώ, τους φιλάθλους του Δικεφάλου.

Διάβημα στην UEFA

Οι φίλοι των Θεσσαλονικέων καταγγέλλουν ωμή βία από την αστυνομία, πλαστικές σφαίρες και γκλομπ εις βάρος τους ενώ έγιναν και 11 προσαγωγές. Υπάρχουν πληροφορίες για τρεις οπαδούς του ΠΑΟΚ που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αναφέρει ο filathlos.gr

Ο επίσημος Δικέφαλος θα προχωρήσει σε διάβημα κατά των σλοβακικών αρχών στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου για τα όσα έγιναν στην έδρα της Σλόβαν.

Σλόβαν- ΠΑΟΚ: H αιτία των επεισοδίων

Πριν ξεκινήσει το ματς υπήρξε σύρραξη ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και αστυνομικές δυνάμεις στο γήπεδο της Σλόβαν Μπρατισλάβας με εικόνες ΣΟΚ.

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών αλλά το περιστατικό ξεκίνησε όταν οι φίλοι του Δικεφάλου είχαν αναρτήσει ένα πανό στις κερκίδες.

 

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=ELcVLjVI3T8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ