Τεχνολογία

Αυτό το σκάφος είναι η Lamborghini των θαλασσών!

Με μέγιστη ταχύτητα πάνω από 80 κόμβους και ταχύτητα πλεύσης 50 κόμβους, το νέο σκάφος που σχεδιάστηκε από την εταιρεία Officina Armare, το οποίο ονομάστηκε Α43 και είναι εμπνευσμένο από τις Lamborghini, θα λέγαμε ότι είναι ότι καλύτερο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Το σκάφος πρόκειται να διαθέτει ένα ζευγάρι κινητήρων Mercury 540 ίππων, ενώ σχεδιάστηκε για να είναι αρκετά ελαφρύ και ανθεκτικό, καθώς θα είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Είναι ένα σκάφος που σίγουρα θα ήθελε να έχει κάπου δεμένο ο James Bond.

Ο ταχύτατος αυτός “δαίμονας” των θαλασσών, πρόκειται να διαθέτει ένα πανέμορφο γυαλιστερό μπλε χρώμα, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακή θα είναι η καμπίνα του, η οποία θα περιλαμβάνει μπάνιο και ντουζιέρα, κουζίνα, τραπεζαρία και φυσικά καθιστικό.

Η Officina Armare αναφέρει ότι: “Η ιδέα πίσω από το νέο concept σκάφος A43 ήταν ο σχεδιασμός ενός παραδοσιακού ταχύπλοου με τα κομψά χαρακτηριστικά και τις υψηλές επιδόσεις που θα περίμενε κανείς από ένα μοντέρνο supercar.

Έτσι, το σκάφος πήρε έμπνευση από τα αυτοκίνητα της Lamborghini, καθώς είναι μια από τις πιο επαναστατικές και διαχρονικές εταιρείες κατασκευής σπορ υπεραυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων στον κόσμο.

Το σκάφος φυσικά δεν υπάρχει ακόμα στην ζωή, ωστόσο, οποιοσδήποτε αισθάνεται έτοιμος για τέτοιου είδους αλλαγές στον τρόπο ζωής του, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...