Εκκλησία

Αρχιεπισκοπή Αμερικής: 260.000 δολάρια από το γεύμα ενθρόνισης του Ελπιδοφόρου στον Άγιο Νικόλαο

Σύμφωνα με στοιχεία από την ΕλληνΟρθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής πραγματοποιήθηκε δωρεά 260.000 δολαρίων στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Νικολάου και στο Εθνικό Παρεκκλήσι από τα έσοδα του γεύματος ενθρόνισης για τον νέο Αρχιεπίσκοπο Ελπιδόφορο.

Σημειώνεται πως η ιστορία της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και των εργασιών σε αυτήν έχει εξελιχθεί σε "αμαρτωλή ιστορία" και "μαύρη τρύπα" για την προηγούμενη διοίκηση της Αρχιεπισκοπής.

"Ήμουν πάρα πολύ συγκινημένος από τον αριθμό των πιστών που ταξίδεψαν από κοντά και μακριά για να συμμετάσχουν στην Ενθρόνιση μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις γενναιόδωρες ενορίες, οργανώσεις και πιστούς που συνέβαλαν στο γεύμα ενθρόνισης και των οποίων η παρουσία έκανε την ημέρα εξαιρετική. Από την αρχή ζήτησα να περιοριστούν τα καθαρά έσοδα από το γεύμα για την κατασκευή της Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και είμαι τόσο ευχαριστημένος με αυτή τη σημαντική δωρεά" δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Τα κεφάλαια αντιπροσωπεύουν τα καθαρά έσοδα από το γεύμα, το οποίο συγκεντρώθηκαν από πολλούς γενναιόδωρους πιστούς, συμπεριλαμβανομένων ενοριών, οργανώσεων και ατόμων συνολικά περισσότερα από 1.700 άτομα. Η δωρεά θα συμβάλει στις δραστηριότητες συγκέντρωσης χρημάτων για την επανέναρξη της κατασκευής.

Μια πλήρης οικονομική έκθεση σχετικά με την ενθρόνιση και τις σχετικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του γεύματος, θα συμπεριληφθεί ως μέρος των οικονομικών καταστάσεων του δεύτερου τριμήνου της Αρχιεπισκοπής και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής μόλις ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...