Εκκλησία

Απαράδεκτο! Εικονογραφία σε ναό της νέας ουκρανικής εκκλησίας με Ναζί!! -Ιερέας: Ναζί Άγιοι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια εικονογραφία σε ναό της Εκκλησίας της OCU, η οποία αναγνωρίζεται μόνο από την Κωνσταντινούπολη, απεικονίζει τα μέλη των ναζιστικών SS στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε μια ομιλία, που πρόσφατα ήρθε στο φως και έχει προκαλέσει σάλο ένας ακόμη "ιερέας" της "Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας" (OCU) κυριολεκτικά δοξάζει τους Ναζί.

Στις 28 Ιουλίου 2019 ο Βασίλειος Σάγκαν, ένας «ιερέας» της νέας εκκλησιαστικής οντότητας, δήλωσε ότι είναι βέβαιος ότι πολλά μέλη του ναζιστικού τμήματος SS Galicia, που πολέμησαν με τον Αδόλφο Χίτλερ στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο , είναι μεταξύ των αγίων!!!

Ο "κληρικός" το δήλωσε κατά την εκτέλεση μιας κηδείας στο χωριό Chervone της περιοχής Zolochiv της επαρχίας Lviv. Η κηδεία ήταν στην πραγματικότητα μια εκ νέου λειτουργία για 29 μέλη του τμήματος των SS που πολεμούσαν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και των οποίων τα λείψανα ανακαλύφθηκαν ξανά. Ο ιερέας συλλειτούργησε μάλιστα μαζί με μέλη των Ουνιτών και οι νεκροί SS έλαβαν πλήρεις στρατιωτικές τιμές.

Συγκεκριμένα, ο Σάγκαν είπε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας:

"Νομίζω ότι θα υπάρξει μια στιγμή, όχι μόνο για την αναγνώριση της Διεύθυνσης SS τGalicia, αλλά μια στιγμή που πολλοί από αυτούς τους ήρωες της εκκλησίας θα αναγνωριστούν με τον δικό τους τρόπο, σε εύθετο χρόνο. Και όχι απλώς ως ήρωες, αλλά ως άγιοι, πολλοί από τους οποίους είναι στην πραγματικότητα ... Δόξα στους ήρωες! "

Στην κηδεία, υπήρχε μια τιμητική φρουρά ντυμένη όχι με τη σύγχρονη ουκρανική στρατιωτική στολή, αλλά με φασιστική στολή της Γαλικιανής SS Division από την εποχή του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.  Στην φωτογραφία φαίνεται καθαρά και η κόκκινη και μαύρη σημαία του Ουκρανικού Ανεξάρτητου Στρατού.


Στο βίντεο που ακολουθεί  εμφανίζεται επίσης αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως βλάσφημη εικονογραφία που απεικονίζει στρατιώτες με γερμανικές στολές του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.  Οι λέξεις "Θεός και Ουκρανία" μπορούν να φανούν επίσης στην "εικόνα".

https://www.youtube.com/watch?v=G7QKoGOjwSQ&feature=youtu.be&t=26

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ