Κοινωνία

Απίστευτο περιστατικό στη Κόρινθο: Την "πήρε από πίσω" και την ξυλοκόπησε στην είσοδο του σπιτιού (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κόρινθο με μια γυναίκα οδηγός να επιτίθεται σε μια άλλη για την οδηγική της συμπεριφορά.

Σε έξαλλη κατάσταση μια γυναίκα οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητό της και επιτέθηκε σε μία άλλη γυναίκα οδηγό, τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα. Η οδηγός που βρισκόταν μέσα στο ΙΧ προσπάθησε να αμυνθεί. Έκανε μία κίνηση να βγει από το αυτοκίνητο αλλά η άλλη γυναίκα δε την άφησε. Με τα δυο χέρια της, της έκλεισε την πόρτα και συνέχισε να την χτυπά. Ένας άνδρας έφτασε προς το μέρος τους λέγοντάς τους κάτι.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο στην Κόρινθο. Όπως καταγγέλλει στο korinthostv ο σύζυγος του θύματος, «έρχεται προς το σπίτι μας ,ενάμιση χιλιόμετρο πριν συναντιέται με ένα άλλο αυτοκίνητο ,το οποίο παραλίγο να πέσει απάνω της και την ώρα που σταματάει εντελώς δεξιά στο δρόμο για μη γίνει σχεδόν μετωπική και να έχουμε τα χειρότερα αποτελέσματα. Τόλμησε να της πει πως οδηγάς έτσι θα μας σκοτώσεις» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Το δεύτερο αυτοκίνητο που εμπλέκεται κάνει μεταβολή, χωρίς καν να τους αντιληφθεί η σύζυγος μου ,την κυνηγάει από πίσω ,κατεβαίνει εν εξάλω και βλέπεται τι ακριβώς κάνει. Μιλάμε για χτυπήματα τα οποία είναι επαγγελματικά. Αυτά δεν είναι τυχαία τα χτυπήματα. Επίσης την έβρισε και χυδαία».

Ο άνδρας που κατέβηκε από το αυτοκίνητο σύμφωνα με τον σύζυγο της οδηγού παρότρυνε τη γυναίκα να τη χτυπήσει.

«Κατεβαίνει και ο συνοδηγός οποίος αν προσέξετε φοράει και ένα τσαντάκι μπροστά το οποίο έχει και πιστόλι μέσα. Αφού ξεκινάει τα γρονθοκοπήματα η σύζυγος του ,μετά επεμβαίνει αυτός. Τη βρίζει και παροτρύνει και τη σύζυγό του» τόνισε ο άντρας του θύματος.Κατάφερε μάλιστα να βρει το αυτοκίνητο και έδωσε στην αστυνομία τα στοιχεία της γυναίκας που γρονθοκόπησε τη σύζυγο του.

«Τελικά βρίσκω το αυτοκίνητο πολύ κοντά κρυμμένο στην οικία μας με ένα σεντόνι, βλέπω το νούμερο, βλέπω και το αυτοκίνητο και πάω στην αστυνομία και το καταγγέλλω». Η γυναίκα του φέρει πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα της."

https://youtu.be/Xj1T6FqTEoc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...