Κόσμος

Απίστευτο! Μεθυσμένος άνδρας «ιππεύει» καμηλοπάρδαλη και έγινε viral!-Δείτε το βίντεο

Ένας άνδρας, έχοντας πιει λιγάκι παραπάνω, βάλθηκε να πιάσει "φιλίες" με μία καμηλοπάρδαλη την οποία επιχείρησε-με επιτυχία αρχή- να "ιππεύσει".

Ο άνδρας κατανάλωσε μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ από όση άντεχε -όπως άλλωστε αποδείχθηκε- και αποφάσισε να «πιάσει» φιλίες με την καμηλοπάρδαλη σε ζωολογικό κήπο του Καζακστάν.

«Είσαι το φιλαράκι μου» φώναξε στο ανυποψίαστο ζώο και ύστερα σκαρφάλωσε έναν φράχτη τριών μέτρων. Όταν έφτασε στην κορυφή του συρματοπλέγματος, ανέβηκε αμέσως στον λαιμό της καμηλοπάρδαλης.

Αρχικά το ζώο δεν αντέδρασε. Λίγο μετά, ωστόσο, του έδειξε πως δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την... κρίση αγάπης, τινάζοντας το κορμί της ώστε να φύγει από πάνω της.

Κάτι που φυσικά κατάφερε αμέσως, καθώς ο μεθυσμένος άνδρας έπεσε στο έδαφος και έσπευσε να βγει από τον χώρο της.

https://youtu.be/EuVjvf59WDo

Ο άγνωστος άνδρας αναζητείται τώρα από τις Αρχές και καλό θα ‘ταν από εδώ και πέρα να είναι λιγότερο… εκδηλωτικός όταν πίνει!

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...