ΗΠΑ

Αμερικανίδα παρουσιάστρια είπε on air ότι ο μαύρος συνάδελφός της μοιάζει με... γορίλα! (βίντεο)


Μια λευκή παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων τοπικού τηλεοπτικού δικτύου στις ΗΠΑ ζήτησε συγγνώμη επειδή συνέκρινε ζωντανά στη διάρκεια της εκπομπής τον συμπαρουσιαστή της, έναν μαύρο άνδρα, με γορίλα, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.

Την προηγούμενη Πέμπτη το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο της Οκλαχόμα KOCO μετέδωσε εικόνες ενός μωρού γορίλα. Η Άλεξ Χούντσεν στράφηκε τότε προς τον συμπαρουσιαστή της Τζέισον Χάκετ και του είπε: «σου μοιάζει λίγο».

Την επομένη η Χούντσεν, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγγνώμη από τον Χάκετ: «Είπα χθες κάτι επιπόλαιο, ήταν απρεπές και πλήγωσα ανθρώπους. Θέλω να σου πω, από τα βάθη της καρδιάς μου, ότι σου ζητώ συγγνώμη για αυτό που είπα. Γνωρίζω ότι δεν είναι σωστό και λυπάμαι πραγματικά».

Ο Χάκετ δέχθηκε τη συγγνώμη της συμπαρουσιάστριάς του, όμως παραδέχθηκε ότι τα λόγια της «τον πλήγωσαν βαθιά». «Θέλω να πάρουμε ένα μάθημα και αυτό είναι ότι οι λέξεις μετράνε», τόνισε.

Δείτε την παρουσιάστρια… εν δράσει
https://www.youtube.com/embed/c--YG9QTtxI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...