Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Σκληρές εικόνες μετά το φοβερό τροχαίο με τους 6 νεκρούς και τους 10 τραυματίες (βίντεο)


Στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι δέκα μετανάστες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ανατροπής οχήματος στην περιοχή των Λουτρών, καθώς και φρουρούμενοι οι δύο συλληφθέντες ως διακινητές, οι οποίοι φέρουν ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης, συνεχίζονται οι ιατρικές εξετάσεις, με την πλειονότητα των τραυματιών να παρακολουθούνται στη χειρουργική κλινική και λιγότεροι στην ορθοπεδική, ενώ δεν έχει επιδεινωθεί περαιτέρω η κατάσταση υγείας των δύο σοβαρότερα τραυματισμένων, ο ένας εκ των οποίων εισήχθη από την πρώτη στιγμή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Feevros%2Fvideos%2F491841941617444%2F&show_text=0&width=560

Το φοβερό τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε, άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ατόμων, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 14-19 άτομα, με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο βγήκε από την πορεία του, ανετράπη και έπεσε μέσα σε ρέμα.

Ακόμη δέκα άτομα που τραυματίστηκαν από την ανατροπή σε ρέμα του βαν που τους μετέφερε παράτυπα στη χώρα, έχουν διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σημειώνεται πως άμεση και συντονισμένη ήταν η επέμβαση στο σημείο του τροχαίου της αστυνομίας,της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των θυμάτων στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...