Κύπρος

Άγριο ξύλο και μαχαιρώματα μεταξύ τουριστών στην Αγία Νάπα (βίντεο)

Άγριος καυγάς με μαχαιρώματα μεταξύ τουριστών ξέσπασε σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας, στην Κύπρο. Υπό επταήμερη κράτηση οι 10 συλληφθέντες.

Συγκεκριμένα, 20 περίπου άτομα από Κουβέιτ και Βρετανία πιάστηκαν στα χέρια, στον χώρο της πισίνας. Το περιστατικό παρακολούθησαν 250 θαμώνες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Ένα άτομο που συμμετείχε στη συμπλοκή τράβηξε μαχαίρι. Στον καυγά συμμετείχαν και φρουροί ασφαλείας του ξενοδοχείου που προσπαθούσαν να σταματήσουν τους εμπλεκόμενους.

Η αστυνομία έπειτα από τη διερεύνηση του περιστατικού και μαρτυρίες που έλαβε, συνέλαβε 10 άτομα από το Κουβέιτ.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο τραυματισμός δύο Βρετανών, οι οποίοι με ασθενοφόρο διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφεραν θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και άτομα από το Κουβέιτ που συμμετείχαν στη συμπλοκή, οι οποίοι έφεραν μικροεκδορές και μώλωπες και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην συνέχεια πήραν εξιτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε στο ίδιο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταγγελθεί η υπόθεση «ομαδικού βιασμού» από 19χρονη βρετανίδα τουρίστρια.

https://youtu.be/P2xk1qqjthw

https://youtu.be/FjZLi2BzXYM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...