Κοινωνία

Ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Σοκαριστική περιγραφή του σεκιουριτά μέσα από το νοσοκομείο - «Οι ληστές με χτυπούσαν με λοστούς»-Βίντεο

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μεταφορική  εταιρία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι μπήκαν στα γραφεία και έσπασαν ό,τι υπήρχε μέσα ενώ ξυλοκόπησαν άγρια τον σεκιουριτά που δούλευε εκεί.

Ο σεκιουριτάς μέσα από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του περιγράφει πώς οι διαρρήκτες του επιτέθηκαν με λοστούς κι άρχισαν να τον χτυπούν.

https://youtu.be/mfC74fETves

Το χρονικό της ληστείας

Οι δράστες σκαρφάλωσαν στο δεύτερο όροφο, χωρίς να βρουν κάτι και στη συνέχεια κατέβηκαν στον πρώτο όροφο σπάζοντας τα γραφεία, υπολογιστές και τις κάμερες νομίζοντας ότι έτσι δεν θα γινόντουσαν αντιληπτοί. Μέσα στο γραφείο είδαν το πακτωμένο χρηματοκιβώτιο και έφυγαν για να γυρίσουν δεύτερη φορά με βαριοπούλες. Βρήκαν 500 ευρώ και προκάλεσαν ζημιές αξίας πάνω από 7.000 ευρώ και στη συνέχεια έφυγαν καθώς άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός.

Τη στιγμή που κατέβηκαν κάτω, βρισκόταν εκεί ο σεκιουριτάς και του πήραν το αυτοκίνητο. Οι δράστες έφυγαν και γύρισαν ξανά πίσω με δεύτερο αυτοκίνητο και άρχισαν να χτυπούν βίαια τον σεκιουρίτα αφήνοντας τον αναίσθητο. Ο σεκιουριτάς νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία

https://youtu.be/y-3a4XA0g2g

Με πληροφορίες από seleo, thesstoday

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ