Κοινωνία

Twittαρει ο Γερμανός Πρέσβης στα ελληνικά!

Με ανάρτηση του στο Twitter ανακοίνωσε την άφιξη του στην Ελλάδα ο Ερνστ Ράιχελ σηματοδοτώντας την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέου Πρέσβη της Γερμανίας στη χώρα μας.

Στην εν λόγω ανάρτηση ο κ. Ράιχελ καλημερίζει στα ελληνικά και στα γερμανικά, ενώ το σχόλιό του συνοδεύει μια φωτογραφία από τη γερμανική πρεσβεία.

https://twitter.com/ReichelErnst/status/1151852061572706304

Ο Γερμανός διπλωμάτης υπήρξε επίσης διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Τουρκίας στο γερμανικό ΥΠΕΞ, ενώ έχει θητεύσει στο Κόσοβο, ως αναπληρωτής διευθυντής του γραφείου του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ (2003-2007) και όχι μόνο.

Λίγο μετά την ανάρτηση του με την οποία γνωστοποίησε την άφιξη του στην Ελλάδα, ο κ. Ράιχελ αναφέρθηκε στην χθεσινή συζήτηση του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου για την κατάσταση την Ανατολική Μεσόγειο. «Η ανακοίνωση των παράνομων γεωτρήσεων μας ανησυχεί. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε το διάλογο για την εύρεση λύσης που θα είναι σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο», αναφέρει το tweet που αναδημοσίευσε ο Γερμανός πρέσβης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...