ΗΠΑ

Longbow Hellfire: Οι νέοι υπερσύγχρονοι πύραυλοι του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού (βίντεο)


Το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών ολοκλήρωσε με επιτυχία δοκιμές του πυραύλου Longbow Hellfire για την Μονάδα Πυραυλικής Πτέρυγας εδάφους-εδάφους.

Η ενσωμάτωση του συστήματος πυραύλων Longbow Hellfire, που ανήκουν στην οικογένεια πυραύλων εδάφους-εδάφους (SSMM), θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα του στόλου των αμερικανικών πολεμικών πλοίων. Η εκτόξευση του συγκεκριμένου πυραυλικού συστήματος θα είναι κάθετη με σκοπό την αντιμετώπιση κοντινών περιφερειακά απειλών από άλλα σκάφη.

Το αμερικανικό ναυτικό ινστιτούτο »News Institute» ανέφερε ότι το Πολεμικό Ναυτικό έχει τελειώσει τις δοκιμές που απαιτούνται για την ασφαλή λειτουργία των Hellfire, και ο πύραυλος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του μη-δοκιμαστική αποστολή εντός ολίγων μηνών.

Ο πύραυλος Longbow Hellfire έχει υποβληθεί σε αναπτυξιακές δοκιμές για ενσωμάτωση στο SSMM, μέρος του εξοπλιστικού πακέτου των πολεμικών πλοίων »LCS».

Το πλοία (LCS) κατηγορίας Freedom είναι ευέλικτα πολεμικά πλοία, που διαθέτουν εξελιγμένους αισθητήρες και τους πιο προηγμένους πυραύλους, ενώ επίσης είναι εξοπλισμένα με τεχνολογίες αιχμής για να μπορούν να αντιμετωπίσουν απειλές ηλεκτρονικού πολέμου και κυβερνοασφάλειας. Πρόκειται για πλοία που είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστα, μπορούν να εκτελέσουν μεγάλο εύρος αποστολών, όπως επιχειρήσεις εκκαθάρισης θαλασσών από νάρκες, ανθυποβρυχιακό πόλεμο, ενώ παράλληλα μπορεί να υποστηρίξει πλήρως τον ρόλο ενός πλοίου επιφανείας.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:
https://www.youtube.com/embed/Augi3gGQxvw

onalert.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...