Κόσμος

G20: Η... άβολη στιγμή της Ιβάνκα Τραμπ και το βλέμμα της Λαγκάρντ που δεν θα ξεχάσει ποτέ (βίντεο)


«Σάλος» έχει προκληθεί στο διαδίκτυο μετά την παρουσία της Ιβάνκα Τραμπ στη Σύνοδο Κορυφής της G20 στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

Συγκεκριμένα, μία άβολη στιγμή της κόρης του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, έχει γίνει ήδη viral στα social media. Η Ιβάνκα στο βίντεο που κυκλοφορεί, προσπαθεί… μάταια, να πάρει μέρος σε μία συζήτηση με την Τερέζα Μέι, τον Τζάστιν Τριντό, τον Εμανουέλ Μακρόν και την Κριστίν Λαγκάρντ. Ναι, κι όμως.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ ωστόσο αποφασίζει να δείξει τη… δυσαρέσκειά της καθώς και μία απορία τύπου «γιατί είσαι εδώ και γιατί μιλάς», «ρίχνοντας» ένα βλέμμα στην Ιβάνκα, το οποίο σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ!
https://www.youtube.com/embed/tf20wypum5o

«Το να είσαι η κόρη κάποιου δεν είναι επάγγελμα»
Την άβολη στιγμή της πρώτης κόρης σχολίασε και η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ, τονίζοντας πως «το να είσαι η κόρη κάποιου, δεν είναι επάγγελμα στην πραγματικότητα».

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό το Twitter, η εκπρόσωπος της 14ης εκλογικής περιφέρειας του Κογκρέσου στη Βουλή των Αντιπροσώπων έγραψε:

«Μπορεί να σοκάρει μερικούς, αλλά το να είσαι η κόρη κάποιου, δεν είναι επάγγελμα στην πραγματικότητα».

Παράλληλα, σημείωσε πως τέτοιου είδους πρακτικές «πλήττουν» τη διπλωματική θέση των ΗΠΑ και επέπληξε τον Τραμπ που δεν πήρε έναν επαγγελματία διπλωμάτη μαζί του στη Σύνοδο Κορυφής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...