Κοινωνία

Χωρίς υπεράσπιση ο 27χρονος για την δολοφονία της Αμερικανίδας! Γιατί παραιτήθηκε ο δικηγόρος του σήμερα το πρωί

Παρουσία του δικηγόρου του, κ. Μάρκου Περράκη, παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι κανείς νομικός δεν είχε αναλάβει την εκπροσώπηση του, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα χθες, ο 27χρονος, φερόμενος ως δράστης της δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, όπου και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί,

Ο 27χρονος δηλαδή, είχε την απαιτούμενη νομική εκπροσώπηση, που αξίζει να σημειωθεί ότι δεν του είχε οριστεί από τον Εισαγγελέα, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις που ο κατηγορούμενος για διάφορους λόγους, οικονομικούς και άλλους, αδυνατεί να προσλάβει συνήγορο υπεράσπισης.

Σύμφωνα πάντως με τα τελευταία δεδομένα ο κ. Μάρκος Περράκης, συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου το πρωί υπέβαλε την παραίτηση του στον αρμόδιο Εισαγγελέα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους τους οποίους χαρακτήρισε προφανείς, η οποία, όπως είπε ο ίδιος στο zarpanews.gr , έγινε δεκτή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Εισαγγελέας αναμένεται ως ορίζει ο νόμος να του διορίσει αυτεπάγγελτα νέο εκπρόσωπο, καθώς την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ