Κοινωνία

Χαλκιδική: «Πριβέ» ολόκληρη παράλια με το έτσι θέλω (εικόνες)

Ο επιχειρηματίας που εκμεταλλεύεται μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής, τις Καβουρότρυπες, έβαλε ταμπέλα στην είσοδο της, χαρακτηρίζοντας την «πριβέ» ενώ απαγορεύει στους τουρίστες να έχουν μαζί τους, καφέ, αναψυκτικά και ποτά.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε ανάρτηση στου στο facebook ένας λουόμενος, ο επιχειρηματίας φέρεται να έχει καταπατήσει με ομπρελοκαθίσματα ολόκληρη την παραλία, κάτι που απαγορεύεται από το νόμο, ενώ φαίνεται να τυγχάνει ασυλίας από το Λιμενικό, καθώς παρά τις συνεχείς οχλήσεις του, ουδείς αρμόδιος δεν παρενέβη.

Ο λουόμενος εξιστορεί στην μακροσκελή ανάρτηση του, τα όσα έζησε μαζί με την παρέα του πριν από μερικές μέρες, όταν επισκέφτηκαν την παραλία Καβουρότρυπες, την πρώτη μικρή παραλία πριν την ακτή Πορτοκάλι, που θεωρείται από τις δημοφιλέστερες της Χαλκιδικής που σε γεμίζει με πανέμορφες εικόνες, καταγάλανα νερά, πεύκα που φτάνουν μέχρι εκεί που σκάει το κύμα, πεντακάθαρη λευκή άμμος και ανάγλυφα βράχια.

Ιδού τι αναφέρει , μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση του, παραθέτοντας και το σχετικό φωτογραφικό υλικό που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του: «Αφού βρήκαμε ένα τετραγωνικό να βάλουμε την ομπρέλα μας, μετακινήσαμε λίγο τις πλαστικές καρέκλες και την δική μας ομπρέλα, ώστε να μπορέσει να καθίσει μια οικογένεια από το Βελιγράδι με τα τρία παιδιά της, εφόσον δεν υπήρχε χώρος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο “ ιδιοκτήτης” της παραλίας, ήρθε βάζοντας τις καρέκλες και πάλι στο σημείο, λέγοντας “ no this is not allowed this is a private beach”.

Εξηγώντας στους τουρίστες πως αυτό δεν υφίσταται και πως λέει π@@ριές ο εν λόγω κύριος, ξέσπασε και άρχισε να μας απειλεί με μηνύσεις κλπ».

Ο ιδιοκτήτης υποστήριξε στη συνέχεια πως έχει πληρώσει στο κράτος για την εκμετάλλευση της παραλίας ένα ποσό το οποίο αντιστοιχεί σε συγκεκριμένα τετραγωνικά άμμου, ενώ σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, προσποιήθηκε ότι καλεί ο ίδιος το Λιμενικό, δήθεν για να υποβάλει μήνυση.

Τελικά ο λουόμενος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και μάλιστα επικοινώνησε ο ίδιος με το Λιμενικό και την αστυνομία, χωρίς όμως να λάβει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ