Κοινωνία

Χαλκιδική: Η μανία της καταιγίδας μέσα από την κάμερα ενός οδηγού (βίντεο)


Ενας οδηγός στην Νέα Καλλικράτεια κατέγραψε με την κάμερά του μέσα από το αυτοκίνητο, την μανία της φύσης, με την φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική.

Την ώρα που οδηγούσε, στη μέση της διαδρομής Σίλατα-Καλλικράτεια, ξεσπάει η καταιγίδα, με τις εικόνες που καταγράφει η κάμερά του, να είναι τρομακτικές. Οι αστραπές έκαναν τη νύχτα μέρα, ενώ η μανία με την οποία το νερό έπεφτε στο αυτοκίνητό του, έκανε πολύ δύσκολη την οδήγηση. Στην διαδρομή βρήκε κάδους στη μέση του δρόμου, ενώ κάποια στιγμή από την σφοδρότητα της καταιγίδας, μπορεί να διακρίνει κανείς (προς το τέλος του βίντεο), ότι πέφτει σκοτάδι στο σημείο. Οι ζημιές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η ΔΕΗ ήταν τεράστιες, όπως είπε και ο γγ Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς

Οδηγός στη Χαλκιδική: «Σωθήκαμε από θαύμα»
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, μαζί με τους συνεπιβάτες του, μίλησε στο τοπικό kallikrateia.gr, κάνοντας λόγο για την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής του. «Ήταν ο,τι πιο τρομακτικό έχουμε ζήσει. Ξεκίνησε κυριολεκτικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δε μπορούσαμε να δούμε ούτε στα 2 μέτρα και νομίζαμε ότι θα τουμπάρει το αυτοκίνητο από τον αέρα. Κάποιοι από τους επιβάτες πανικοβλήθηκαν και για αυτό συνεχίσαμε τη διαδρομή στην προσπάθεια μας να περάσουμε την καταιγίδα. Ευτυχώς ο οδηγός μας γνώριζε το δρόμο. Θα μπορούσαμε να έχουμε χτυπηθεί από δέντρα που έπεσαν στο οδόστρωμα, από κεραυνό ή από μπάζα που χτυπούσαν το αμάξι. Σωθήκαμε από θαύμα!», είπε χαρακτηριστικά.

Το βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο
Δείτε το βίντεο με την σφοδρή καταιγίδα, όπως καταγράφηκε από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο:
https://www.youtube.com/embed/HeNTeNSfY0A

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ