Ρωσία

«Φύγε εσύ, έλα εσύ» - Ξεκαρδιστικό ευτράπελο κατά την επίσκεψη Πούτιν σε πανεπιστήμιο (βίντεο)

Δεν υπάρχει άνθρωπος σε όλο τον κόσμο που να μην ξέρει τι εστί Βλαντιμίρ Πούτιν. Ένας πρόεδρος κατ’ όνομα, αλλά τσάρος στην ουσία.

Όλοι οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον τρέμουν. Όποιος τολμά να του αντιταχθεί κινδυνεύει. Κι όποιος δεν του αρέσει, βρίσκεται ξαφνικά είτε στην φυλακή είτε είναι νεκρός. Τουλάχιστον αυτό λένε οι φήμες.

Επίσκεψη σε Πανεπιστήμιο
Πριν από λίγες ημέρες – συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου – ο Βλαντιμίρ Πούτιν γνώρισε από κοντά φοιτητές και νέους επιστήμονες επισκεπτόμενος το πανεπιστήμιο Ural Federal, για πρώτη φορά. Όσοι παραβρέθηκαν εκεί συζήτησαν για την δημιουργία ενός διαπεριφερειακού Επιστημονικού και Εκπαιδευτικού Κέντρου, καθώς και για πρωτοβουλίες φοιτητών στον τομέα της απασχόλησης και των διακρατικών σχέσεων.

https://youtu.be/M2mBb6IVB58

Ένας όμως από τους φοιτητές φαίνεται πως δεν γνώριζε τι εστί Βλαντιμίρ Πούτιν. Κατά την διάρκεια της επίσημης φωτογραφίας της εκδήλωσης συνέβη ένα απρόοπτο και για τους περισσότερους, αστείο περιστατικό.

Το αστείο και ατυχές περιστατικό
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πήρε την θέση του δίπλα σε δύο όμορφες φοιτήτριες και μπροστά του πήγε και στάθηκε ένας νεαρός φοιτητής χωρίς να έχει αντιληφθεί πως κρύβει τον Ρώσο πρόεδρο. Κάποια κοπέλα τον τραβά για να κάνει λίγο πιο δίπλα, αλλά ο νεαρός δεν το καταλαβαίνει. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχίζει να χαμογελά αλλά το χαμόγελο του είναι πολύ παγωμένο. Και προφανώς κάποιος από την φρουρά του ή τους έμπιστούς του, το αντιλαμβάνεται και βάζει τον φοιτητή στην άκρη του πλάνου, ενώ την θέση του παίρνει μια πιο πολύ κοντή φοιτήτρια που δεν κρύβει τον Ρώσο πρόεδρο.

Η τάξη των πραγμάτων αποκαταστάθηκε και ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί και πάλι να χαμογελά ικανοποιημένος

Το βίντεο, που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει γίνει viral, τόσο με το περιεχόμενο όσο και με τον τίτλο του: «Αστείο photoshoot: Πώς να κερδίσει ένα δωρεάν ταξίδι στα γκουλάγκ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης