Κοινωνία

Φριχτός θάνατος σκύλου στη Μαγνησία: Τον άφησαν μέσα στο αμάξι και πέθανε από τη ζέστη

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στη Μαγνησία από ένα ασυνείδητο ο οποίος άφησε το σκύλο του κλειδωμένο μέσα στο αμάξι του με αποτέλεσμα το άτυχο ζωντανό να πεθάνει από τη δίψα, αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν εντός του οχήματος.

Το τραγικό περιστατικό ανακαλύφθηκε από περαστικούς που είδαν τον σκύλο πεσμένο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αμεσα στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να ξεκινήσει η επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Ο σκύλος είχε αφυδατωθεί εντελώς
Σε σύντομο χρονικό διάστημα το αυτοκίνητο ανοίχθηκε, ωστόσο παρά τις προσπάθειες τον πυροσβεστών το σκυλάκι δεν αντιδρούσε και μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο. Ωστόσο ούτε εκείνος μπορούσε να κάνει κάτι, αφού διαπίστωσε απλά τον θάνατό του.

Οπως προέκυψε από στοιχεία που βρέθηκαν στο όχημα, ιδιοκτήτης είναι ένας 47χρονος άνδρας ο οποίος αναζητείται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Οπως γράφει το e-thessalia.gr παραμένει άγνωστο πόσες ημέρες ήταν παρκαρισμένο στο συγκεκριμένο σημείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...