Ιστορία

Φρικιαστικό: Ο κανίβαλος που μετέτρεπε τα θύματα του σε… χάμπουργκερ!


Ένας δολοφόνος που έγινε γνωστός ώς “Ο Κανίβαλος”, "γράφτηκε στην λίστα με τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.

Ο Joe Metheny, ο οποίος είχε το προσωνύμιο “Ο Κανίβαλος”, έγινε ένας από τους πολλούς serial killers οι οποίοι αποφάσισαν να μετατρέψουν τα άψυχα σώματα των θυμάτων τους σε γεύματα, τα οποία προσέφεραν σε ανυποψίαστους ανθρώπους.

Ο μεγαλόσωμος δολοφόνος, μετά την σύλληψη του τον Δεκέμβριο του 1996, ομολόγησε ότι σκότωσε αρκετές γυναίκες, την σάρκα των οποίων μετέτρεπε σε χάμπουργκερ και στην συνέχεια τα πουλούσε σε ανυψοψίαστους πελάτες μέσω ενός μικρού πάγκου BBQ που είχε στήσει τους δρόμους του Μέριλαντ, κάνοντας και τους ίδιους κανίβαλους εν αγνοία τους.

Η ανάγκη για εκδίκηση

Κατά την ομολογία του, ο Metheny περιέγραψε στις αστυνομικές αρχές πως είχε μια ακόρεστη δίψα για δολοφονίες, η οποία τον οδήγησε να βιάσει, σκοτώσει και διαμελίσει τα σώματα ιερόδουλων και αστέγων.

Οι δολοφονίες του ξεκίνησαν όταν η πρώην συζυγός του, η οποία ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά, τον εγκατέλειψε παίρνοντας το παιδί τους. Για πολλές μέρες προσπαθούσε να τους εντοπίσει, ψάχνοντας ακόμα και κάτω από γέφυρες, καθώς σε τέτοια μέρη συνήθιζε να παίρνει ναρκωτικά η σύζυγος του. Σε μια γέφυρα βρήκε δύο άστεγους,  που πίστευε ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών με την σύζυγο του. Όταν του είπαν ότι δεν ήξεραν που ήταν η γυναίκα και ο γιος του, τους σκότωσε με ένα τσεκούρι.

Αφού τους δολοφόνησε, παρατήρησε έναν ψαρά εκεί κοντά, ο οποίος ίσως είχε δει τι είχε κάνει. Για να είναι σίγουρος, ο Metheny δολοφόνησε και τον ψαρά.

Αν και αργότερα θα μετέτρεπε τα θύματα του σε χάμπουργκερ, οι τρεις πρώτες δολοφονίες του ήταν εγκλήματα πάθους και μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, πανικοβλήθηκε και πέταξε τα σώματα τους στον ποταμό, για να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία.

Σύντομα συνελήφθη για τις δολοφονίες των άστεγων ανδρών και πέρασε ενάμισι χρόνο στη φυλακή περιμένοντας να δικαστεί. Στην δίκη όμως αθωώθηκε, καθώς, χάρη στην ικανότητα του να κρύβει άμεσα τα σώματα των θυμάτων του, δεν υπήρχαν φυσικές ενδείξεις ότι είχε σκοτώσει τους δύο άνδρες. Μόλις ελευθερώθηκε, συνέχισε την προσπάθεια του να βρει την σύζυγο του και το παιδί τους.

Ο νέος τρόπος για να κρύβει τα πτώματα των θυμάτων του

Λίγο μετά την αποφυλάκιση του, ο Metheny δεν έχασε χρόνο και δολοφόνησε δύο πόρνες, ωστόσο αυτή την φορά το έκανε τόσο γιατί του άρεσε όσο και για εκδίκηση, ενώ είχε μια καλύτερη ιδέα για να κρύψει τα πτώματα.

Αντί να τα πετάξει στον ποταμό, ο Metheny πήρε τα πτώματα στο σπίτι του. Εκεί, τα τεμάχισε και στην συνέχεια αποθήκευσε τα πιο μαλακά μέρη της σάρκας τους στην κατάψυξη, ενώ έθαψε τα άχρηστα μέρη με ένα φορτηγό που άνηκε στην εταιρία για την οποία δούλευε.

Γυρίζοντας στο σπίτι, ανακάτεψε την σάρκα των θυμάτων του με βοδινό και χοιρινό κρέας, κάνοντας μπιφτέκια με το μείγμα. Τα επόμενα σαββατοκύριακα έψησε και πούλησε τα χάμπουργκερ του σε περαστικούς, μέσω μιας ψησταριάς που είχε στήσει την άκρη ενός δρόμου.

Μετά την σύλληψη του, ο Metheny είπε στην αστυνομία ότι κανένας πελάτης δεν του είχε παραπονεθεί για τα χάμπουργκερ του. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν παρατήρησε ότι τα μπιφτέκια του είχαν “κάτι” επιπλέον μέσα τους.

“Το ανθρώπινο κρέας έχει παρόμοια γεύση με το χοιρινό. Εάν τα ανακατέψετε, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά.”

Σύμφωνα με την ομολογία του, σκότωσε 10 ανθρώπους, αν και οι αρχές λένε ότι δεν θα είχε σταματήσει εκεί αν δεν είχε συλληφθεί.

Η σύλληψη και το τέλος

Ο Metheny συνελλήφθη τον Δεκέμβριο του 1996, όταν ένα θύμα του κατάφερε να του ξεφύγει. Στην δίκη του κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε θάνατο, μια ποινή που άλλαξε σε δύο φορές ισόβια το 2000. Το 2017 βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

Κατα την ανάκριση του, δήλωσε πως δεν νιώθει καμια τύψη για τους ανθρώπους που είχε δολοφονήσει και για το μόνο πράγμα που ένιωθε άσχημα ήταν πως δεν είχε καταφέρει να δολοφονήσει τα δύο άτομα που κυνηγούσε τόσο καιρό: την πρώην γυναίκα του και το μπάσταρδο που του είχε φορτώσει για παιδί του.

Μάλιστα, ανέφερε στους αστυνομικούς πως: “Όταν δείτε στον δρόμο σας ένα πάγκο όπου ψήνουν κρέατα, τον οποίο δεν έχετε ξαναδεί, θυμηθείτε αυτή την ιστορία πριν τα δοκιμάσετε…”

πηγή:  perpetual.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...