Κόσμος

Φρίκη: Κροκόδειλοι κατασπάραξαν δίχρονο κοριτσάκι δίπλα στο σπίτι του (βίντεο)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα δίχρονο κοριτσάκι στην Καμπότζη όταν, όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, ξέφυγε από την επίβλεψη της μητέρας της και έπεσε μέσα σε «λάκκο» με κροκόδείλους.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun» η μικρή Ρομ Ρόαθ Νίρι έφυγε από το σπίτι της όταν η μητέρα της ήταν απασχολημένη με τη φροντίδα του νεογέννητου αδερφού της.

Η άτυχη Ρομ βγήκε στην αυλή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού της, δίπλα σε ένα εκτροφείο κροκοδείλων στην πόλη Σίεμ Ριπ.

https://youtu.be/FuJy7sPUdRU

Οι γονείς του παιδιού αντιλήφθηκαν την απουσία του μετά από μερικές ώρες όταν επέστρεψε στο σπίτι και ο πατέρας. Έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν κάποια στιγμή κοίταξαν μέσα στο εκτροφείο των κροκοδείλων και είδαν ένα ανθρώπινο κρανίο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ήταν ό,τι είχε απομείνει από την 2χρονη Ρομ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, ο πατέρας επιβεβαίωσε ότι η κόρη του είχε πέσει μέσα στο λάκκο. Σημειώνεται ότι η οικογένεια είχε ανυψώσει ένα φράκτη γύρω από την τσιμεντένια τεχνητή λίμνη με τους κροκόδειλος, αλλά δυστυχώς η μικρή βρήκε τρόπο να περάσει από αυτόν.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως πολλές οικογένειες στην Καμπότζη διατηρούν κοντά στα σπίτια τους τέτοιου είδους εκτροφές για το κρέας και το δέρμα τους. Για το λόγω αυτό, οι Αρχές της χώρας, μετά το φρικτό αυτό δυστύχημα, καλούν τις οικογένειες να λαμβάνουν ενισχυμένα μέτρα.

Πηγή:cnn.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...