Κόσμος

Φλόριντα: Και όμως ο Μπάτμαν υπάρχει και σώζει αδέσποτα ζώα!- Μία συνταρακτική ιστορία!-Εικόνες

Ο Κρις Βαν Ντορν, φόρεσε την μάσκα του Batman και με τις  "σούπερ" δυνάμεις του σώζει δεκάδες αδέσποτα ζώα που βρίσκονται κλεισμένα σε κελιά στα καταφύγια ανά τον κόσμο.

Κάπως έτσι σκέφτηκε ένας Αμερικανός, που φόρεσε την κάπα του Μπάτμαν και βάλθηκε να διασώσει όσο περισσότερα ζώα μπορεί. Ο Κρις Βαν Ντορν, ναι το όνομα του πολίτη πίσω από τη μάσκα δεν είναι Μπρους Γουέιν εν προκειμένω, εξηγεί πως όλα άλλαξαν όταν γνώρισε τον Μίστερ Μπουτς.

Ο αξιολάτρευτος σκύλος που έγινε ο συνοδοιπόρος στη ζωή του και ο Ρόμπιν στις επιχειρήσεις διάσωσης του Μπάτμαν. Εδώ και έναν χρόνο, ο Ντορν έχει δημιουργήσει μαι Μη Κυβερνητική Οργάνωση με σκοπό την διάσωση, την εξεύρεση σπιτικού, αλλά και τη μεταφορά των ζώων που βρίσκονται «φυλακισμένα» στα καταφύγια της Φλόριντα.

Η αποστολή του Μπάτμαν
«Η αποστολή του Μπάτμαν γεννήθηκε όταν έλαβα τον δικό μου σκύλο, τον Μίστερ Μπουτς που έφτασε στο σπίτι μου αεροπορικώς από κάποιο καταφύγιο ζώων» γράφει στη σελίδα του ο Μπάτμαν των ζώων, που παραδέχεται πως ο σκύλος του άλλαξε τη ζωή και τον έκανε να θέλει να χαρίσει αυτή την χαρά και σε άλλους ανθρώπους.

«Η ιστορία του Μίστερ Μπουτς ενέπνευσε τον Μπάτμαν. Η μαρτυρία της σκληρής και καταθλιπτικής πραγματικότητας που βιώνουν τα ζώα σε καταφύγια, όπου βρίσκονται πολλές φορές χωρίς να φταίνε, είναι το κίνητρο για εκείνον να κάνει το καλύτερο δυνατό για να βρίσκει σε γάτες, σκύλους και άλλα ζώα τα μόνιμα σπίτια τους» συμπληρώνει ο ιδιότυπος υπερήρωας.

Ο Κρις αντιλαμβάνεται πως το να φοράει το κοστούμι του Μπάτμαν δεν συμβάλλει κάπως στη διάσωση των τετράποδων, ωστόσο βοηθά να ανοίξει ένας διάλογος για τη σημασία της υιοθεσίας ενός αδέσποτου.

O Μπάτμαν δεν χρειάζεται τον μεγάλο προβολέα με την νυχτερίδα για να δράσει. Δέχεται τα αιτήματα για μεταφορά μέσω mail και αφού ετοιμαστούν όλα τα απαραίτητα χαρτιά πραγματοποιεί την μεταφορά στο νέο σπίτι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ