Εθνικά θέματα

ΥΠΕΘΑ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ΥΕΘΑ με Ρίκερ και Πάιατ – Τι συζήτησαν

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του ΥΕΘΑ, Νίκου Παναγιωτόπουλου, με τον εκτελούντα χρέη βοηθού υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Φίλιπ Ρίκερ και τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ.

Η περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ στο πλαίσιο του Στρατηγικού Διαλόγου και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, με τον εκτελούντα χρέη βοηθού υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Φίλιπ Ρίκερ. Τον Αμερικανό αξιωματούχο συνόδευε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας: 

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα συνάντηση, με τον Εκτελούντα χρέη Βοηθού Υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Philip T. Reeker, τον οποίο συνόδευσε ο Πρέσβυς των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Geoffrey R. Pyatt. Συζητήθηκαν η περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας στο πλαίσιο του Στρατηγικού Διαλόγου και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

 

ΥΕΘΑ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...