Αθλητισμός

Τρομερό γκολ στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου - Θύμισε Πελέ! (βίντεο)


Οι Σιάτλ Σαράουντερς νίκησαν την Κυριακή την Ατλάντα Γιουνάιτεντ με 2-1, με τον Περουβιανό, Ραούλ Ρουιντίαζ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ.

Το MLS προσπαθεί να “χτίσει” το όνομα του εδώ και χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου (έστω κι αν οι άνθρωποι του ονομάζουν το άθλημα soccer), με τις ομάδες του να βάζουν στα ρόστερ τους “δυνατά” ονόματα από την Ευρώπη. Πέρα όμως από τους παίκτες, τις… εξέδρες τις γεμίζουν και τα γκολ.

Οι Σιάτλ Σαράουντερς προσπαθούν να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ έδωσαν… χαρά στους οπαδούς τους. Δεν μιλάμε μόνο για τη νίκη με 2-1 που πήραν, αλλά κυρίως για το υπέροχο γκολ που πέτυχε ο Ραούλ Ρουιντίαζ.

Ο Περουβιανός επιθετικός των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ στο 59′ με μια προσπάθεια που θύμισε (σ.σ. έστω κι αν κάνουνε… ιεροσυλία) το τέρμα που πέτυχε το 1958 ο… 17χρονος Πελέ κόντρα στη Σουηδία, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
https://twitter.com/MLS/status/1150616050964271105?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ